La seu principal de Mediaset a Madrid, en una imatge d'arxiu

Mediaset anuncia el fitxatge 'bomba' que deixa la competència amb un pam de nas

El programa 'MYHYV' comptarà amb una nova cara

La nova temporada televisiva ja ha iniciat. Per aquest motiu, Mediaset està realitzant l'estrena de nous programes, com 'Idol Kids', alhora que inicia uns altres que són ja un referent en la graella. I entre aquests últims es troba 'MYHYV', que al llarg d'aquest mes de setembre començarà la seva emissió.L'espai de 'Cuatro' aquesta temporada presentarà importants novetats. Així, no sols canvia de presentador, perquè Jesús Vázquez substituirà Toñi Moreno, sinó que, a més, tindrà un fitxatge bomba. En concret, ha estat revelat per la revista 'Semana'.

El fitxatge estrella de 'MYHYV'

L'esmentada publicació és la que ha revelat que 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha fitxat María Jesús Ruiz com opinionista. Així, qui fora Miss Espanya s'incorpora a la plantilla d'aquest programa. De fet, Ruiz va ser presentadora temporalment ja fa temps. Ho va fer mesos enrere i després del seu triomf a 'GH VIP'.

D'aquesta manera, l'andalusa, que està treballant en una obra de teatre i que llançarà un nou single, s'encarregarà d'assessorar els tronistes. La seva facilitat per comunicar, la seva alegria i que no té pèls en la llengua són els factors que ha valorat Mediaset per a contractar-la.

De moment, és l'única col·laboradora del programa que es coneix. I és que s'està mantenint en bastant secret la nova temporada d'aquest, que es presenta sota el lema: «La nueva Generación 'MYHYV'». No obstant això, s'espera que entre els assessors de l'amor es trobi Nagore Robles, que és una peça indiscutible de l'espai i que fins i tot ha arribat a exercir de presentadora d'ell temporalment.

Això sí, no se sap si Sofia Suescun i Kiko Jiménez repetiran com a col·laboradors. En concret, queda a l'aire la presència del jove, que ara té una cadira a 'Sálvame'. Sigui com sigui, és clar que María Jesús Ruiz sí que formarà part de l'equip, i això l'omple de felicitat en un moment en què se sent plena al costat de les seves filles i del seu xicot. Un moment en què està tranquil·la i allunyada de les polèmiques que en el passat ha tingut amb els seus ex.