Nacho Mangut, concursant de pasapalabra, durant el rosco del programa

Revelat el gran misteri de 'Pasapalabra' que suposa un cop per als seus seguidors

L'extremeny ha perdut contra Pablo Díaz

Nacho Mangut marxa de 'Pasapalabra' després d'haver participat en un total de 79 entregues. L'extremeny ha caigut derrotat a 'La Silla Azul' pel seu contrincant i no ha pogut recuperar la seva plaça en l’estimat programa.

Sens dubte, es tracta d'una notícia d'allò més inesperada que ha agafat als seguidors per sorpresa. Antena 3 feia una setmana que anunciava que en el programa del divendres passaria una cosa inesperada, però la veritat és que res feia presagiar aquest fatal desenllaç.

Nacho ja formava part del programa després de més de tres mesos i mig lluitant per la seva plaça en el concurs i per aconseguit el pot. De fet, durant totes aquestes setmanes, l’ara exconcursant ha estat a prop d'encertar totes les preguntes del ‘rosco’. Ha arribat a batre's amb fins a 8 concursants diferents, sent finalment Pablo Díaz qui aconseguia posar fi a la seva nova ratxa en 'Pasapalabra'.

Malgrat no haver resolt el ‘rosco’, Nacho Mangut ha acumulat un total de 49.800 euros gràcies a les victòries i als empats que ha anat protagonitzant al llarg d'aquestes setmanes.

Una derrota amb un sabor amarg

Aquest ha estat una dura garrotada per a l'extremeny, que somiava en poder endur-se el pot. No obstant això, la sort ha volgut que Pablo Díaz s'alcés com a guanyador, mentre el primer no aconseguia superar la prova d'accés de ‘La Silla Azul’.

«Les participacions llargues són dures perquè, al final, li has de dedicar moltíssim temps a estudiar perquè si no perds. En el moment en què pares, perds. Has d'estar molt temps estudiant, molt de temps gravant, que també cansa, i després treballar… És un repte, 'Pasapalabra' posa a prova la teva resistència física i mental», sentenciava Mangut en una entrevista recent.

Durant aquest llarg camí Nacho tenia unes certes dificultats per a concentrar-se en el concurs: «Ara estic amb el treball i amb la tesi, i la veritat no puc dedicar-li molt temps». «Arribarà un moment de la meva vida en el qual, quan em tregui la plaça definitiva, que espero que sigui aviat i sigui ajudant de doctor o doctor, tindré molt més temps lliure i poder dedicar-me a això de debò. Si no és ara, espero que quan pugui estudiar de debò, em pugui presentar una altra vegada i endur-me el -pot. Aquesta és la meva intenció, que d'aquí a aconseguir-ho hi ha una mica, però confio en fer-ho», sentenciava l'extremeny.