Nacho Vidal, molt feliç, després d'aconseguir el canvi de nom i sexe de la seva filla

La seva filla transsexual podrà canviar-se el nom i sexe amb 10 anys sense haver d'esperar a la majoria d'edat per poder començar els tràmits

Nacho Vidal durante su entrevista en 'Sábado Deluxe'
Nacho Vidal durant la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Nacho Vidal ha rebut una de les millors notícies de la seva vida. Després d'una batalla judicial de més de tres anys, l'actor de cinema per a adults ha aconseguit que la seva filla de 10 anys pugui canviar-se el nom i també el sexe. La família de Nacho Vidal està molt feliç per haver aconseguit el seu gran objectiu.

  

L'actor ho ha volgut anunciar públicament acudint al programa de Telecinco 'Sábado Deluxe'. Jorge Javier Vázquez l'ha presentat com un pare amb coratge, encara que ell no es considera així: «Jo no sóc cap pare amb coratge, només sóc un pare més». No obstant això, la seva batalla judicial marca un abans i un després molt important per a la seva filla i també per a altres menors que estan en la seva mateixa situació.

La seva filla transsexual de 10 anys pot canviar el seu nom i sexe

Vidal ha lluitat per la llibertat de gènere de la seva filla de 10 anys, aconseguint així que la menor no hagi d'esperar-se fins a complir la majoria d'edat per poder iniciar els tràmits per poder canviar-se el nom i gènere en la documentació oficial, unes rígides lleis que ha pogut superar per a la seva filla transsexual.

Nacho Vidal junto a sus dos hijos en un reportage para la revista 'Lecturas'
Nacho Vidal amb els seus dos fills en un reportatge per a la revista 'Lecturas' | Lecturas

 

L'actor porno s'ha mostrat molt feliç a tot moment i no ha dubtat a detallar com va rebre la gran notícia: «Va sortir la funcionària amb un somriure d'orella a orella i ja només amb aquell somriure vaig saber que ens ho havien concedit», ha dit. Nacho ha reconegut que es va posar a plorar perquè «va ser molt emotiu».

Una gran notícia després de la seva llarga batalla judicial

Nacho Vidal ha revelat com serà el nom de la seva filla transsexual a partir d'ara. La menor podrà canviar el seu actual nom i passar a dir-se Violeta, nom amb el qual la nena se sent molt identificada. A més, l'actor també ha revelat l'enorme alegria en conèixer que el jutge no només li havia concedit el canvi de nom sinó també el gènere.

«La vam recollir al col·legi, vam anar a una terrassa i li vam donar la notícia. Després li vam preguntar què li semblava. I clar, tu esperes que ella salti d'alegria, però no. Es va quedar freda i va dir: em sembla correcte», va afegir Nacho Vidal a Telecinco.


Comentaris

envia el comentari