Nacho Vidal sobre la seva filla transsexual: «El més dur és donar-li hormones»

«Jugaré a ser Déu amb la meva filla», ha confessat l'actor, preocupat per la difícil decisió de donar o no bloquejadors a la menor
Nacho Vidal parlant del cas de la seva filla a 'Espejo Público' | Antena 3

 

Recentment s'ha publicat un llibre, escrit per Santi Anaya, sobre la història de Violeta, la filla transsexual de Nacho Vidal: 'El meu nom és Violeta'. L'actor de cinema per a adults ha acudit a 'Espejo Púbico' per promocionar la novel·la i allà ha confessat que el més dur del procés de canvi de la seva filla ha estat, per a ell, la decisió de donar-li hormones o no, que recau en les mans dels pares.

 

«Per a mi com a pare és el més dur, jugaré a ser Déu amb la meva filla», ha explicat l'actor, qui també ha afirmat que tot el procés de canvi de nen a nena ha sigut molt fàcil i natural per a la menor, ja que el seu entorn ho ha vist en tot moment com una cosa natural, tant la seva família com a l'escola.

 

Les hormones, la gran preocupació de Nacho Vidal

Sens dubte, per a l'actor la situació de la seva filla és totalment normal i pràcticament en cap moment mostra preocupació per les conseqüències negatives que pugui patir la nena. Només ho fa quan una de les tertulianes del programa li pregunta pel tema de les hormones.

 

«És el més dur. Haver de donar-li a una nena bloquejadors, i haver de donar-li a la teva filla hormones, perquè les hormones faran que ella canviï de caràcter que un dia estigui enfadada, que un dia estigui deprimida...» assegura Nacho Vidal. Tot i això, afirma que és el que la seva filla vol i assegura: «Una nena d'onze anys, jo no vull que comenci a moure's així, però es farà el que s'hagi de fer».

 

L'actor Nacho Vidal a 'Espejo Público'  | Antena 3

 

L'actor afirma també que encara no li estan donant hormones, però assegura que els metges no han posat cap impediment perquè el tractament es comenci a fer ja. «Li podem donar les hormones en el moment que nosaltres vulguem, no hi ha cap fre, però la decisió és nostra i és espinosa».

 

Violeta va començar a sentir-se una nena amb tres anys

La filla de Nacho Vidal ho va tenir clar des de ben petita, ella no era el nen al qual els seus pares havien posat per nom Nacho, ella era una nena i el seu nom havia de ser Violeta. «Amb 6 anys va veure un documental d'una nena transsexual i li va dir a la seva mare que ella també tenia aquest problema», explica l'actor, qui també afirma que ella ja va començar a sentir que no era un nen amb tres anys.

 

Afirma, a més, que quan van informar de la situació a l'escola, els seus professors els van dir que ja sabien el que passava perquè la petita sempre deia que ella era una nena. Així doncs, com ha explicat el pare de la menor, per a ella no ha estat un procés difícil, potser seran ara els seus pares els que ho passin pitjor decidint si, finalment, donen hormones a la petita perquè pugui fer també el canvi en l'aspecte físic.