Primer pla de la parella formada per Nagore Robles i Sandra Barneda

Nagore torna a estar enamorada després de deixar Sandra Barneda: la foto

Nagore ha mostrat qui ocupa el seu cor en aquests moments

Nagore Robles està afrontant una etapa complicada de la vida, ja que està intentant superar la seva ruptura amb Sandra Barneda.

El mes de febrer, van publicar un mateix comunicat on feien pública la separació. Una ruptura que va deixar tothom sorprès perquè no hi havia indicis que estesin passant cap crisi.

Malgrat el mal tràngol, la basca ha trobat algú que ara ocupa el seu cor. A més, ha reconegut que n'està enamorada. Qui és? El seu gos, Nash.

Nagore confessa el seu amor

Les últimes setmanes han estat molt difícils per a la col·laboradora. El seu programa, 'Sobreviviré', es va cancel·lar i, a més, acaba de trencar amb la seva parella. Feia sis anys que havia començat una relació amb Sandra i eren una de les parelles més estables de la televisió.

L'amor i la complicitat que tenien es veia a les xarxes i, fins i tot, quan coincidien en un plató. Tot i això, de comú acord, van decidir prendre camins separats, però «desitjant-nos sempre el millor l'una a l'altra».

Des d'aleshores, la col·laboradora ha intentat trobar refugi i consol a la seva família i amics. Però també en algú molt especial: el gos Nash.

Últimament, la basca ha decidit contestar les preguntes dels seus fans a través d'Instagram. «Estàs enamorada?». Ella ha respost publicant una foto de la seva mascota acompanyada d'una sola paraula: «Perdudament».

Imatge d'Instagram del gos de Nagore Robles.
Nagore ha reconegut estar enamorada de Nash. | CatalunyaDiari 

Nagore i el seu gos com a suport incondicional

D'aquesta manera, ha deixat de manifest que el gos és qui ocupa ara el seu cor. Això sí, no és una cosa nova, ja que se l'estima amb bogeria. Sandra la va sorprendre amb aquest gosset, amb qui va intentar que pogués suportar en certa mesura la pèrdua de la seva millor amiga.

Sembla que Barneda va aconseguir el seu propòsit. Tant és així que Robles, en algun moment, ha arribat a confessar: «Nash em va salvar la vida. Són màgics, són com àngels a la terra».

Primer pla de Nagore Robles somrient mentre mira a càmera
La mascota de Nagore Robles és el seu suport i afecte en aquests durs moments. | GTRES 

Ell s'ha convertit en el seu fidel company, en qui l'omple d'afecte i en qui està al seu costat en les coses bones i dolentes. Per aquest motiu, no deixa de compartir fotografies i vídeos amb ell a Instagram.

Comparteix amb els seus seguidors quan surten a passejar, a córrer al Retiro o en moments de tranquil·litat al sofà. Ell és qui l'acompanya diàriament ara passa per un mal moment. «Com us va, el març?», preguntava als seus seguidors.

«Jo no sé si podré superar el febrer, com sigui així, m'agafaré una assegurança de vida».

Encara que, això sí, sembla que també gaudeix de moments puntuals de felicitat. Entre ells estan «arribar de treballar esgotada i trobar-te amb la teva família a la porta de casa per fer-te una abraçada plena d'energia».

«Firmar un contracte que feia temps que esperaves. Poder córrer pel Retiro després de sis mesos lesionada».

Amb la ruptura, Nash comparteix menys temps amb Sandra Barneda, que s'ha quedat amb l'altre gosset que tenien: Leo. Però sembla que l'exparella té una bona relació i, de vegades, la catalana també s'emporta la mascota de Nagore a casa seva i viceversa. Així ho mostren a les seves xarxes socials.