Nagore Robles, molt somrient a càmera

Nagore Robles es queda sense paraules: «Vaig perdre la virginitat al vàter d'un vaixell»

Nagore Robles s'ha sorprès en conèixer la confessió d'un rostre conegut

Nagore Robles es troba vivint un moment especialment dolç. I és que la seva relació amb Sandra Barneda és perfecta, té una nova mascota i està triomfant a la televisió. Així és, ho està fent com a presentadora del programa 'Sobreviviré', que s'emet a mitelePlus.

Un espai en què la basca s'ha quedat absolutament perplexa quan els seus famosos col·laboradors han revelat alguns dels moments més singulars que han viscut. En concret, s'ha quedat bocabadada quan un ha confessat que va viure la seva primera experiència sexual en el bany d'un vaixell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Nagore Robles fa una pregunta indiscreta als seus companys de 'Sobreviviré'

'Sobreviviré' és un espai divertit, irreverent i 'sense pèls a la llengua' perquè es parla de qualsevol tema. Per aquest motiu en l'última entrega s'ha volgut parlar d'instants molt intensos o 'hot' que han viscut els col·laboradors.

Exactament ha sigut Nagore qui ha decidit posar aquesta qüestió sobre la taula, ja que ha volgut indagar més en la vida dels seus companys. Davant aquesta qüestió, ha estat Alexia Rivas la primera a contestar, narrant un episodi molt romàntic.

La periodista ha dit: «Jo tenia 15 o 16 anys i començava a sortir a les discoteques de tarda. Jo estava amb les meves amigues en una tarima i hi havia un noi que es va fixar en el meu ball».

«Em va preguntar el meu nom i em va demanar el número de telèfon. I, és clar, l'hi vaig donar. Aquest va ser l'inici d'una història d'amor que va durar tres anys», revela.

Nagore perplexa davant la confessió d'Iban García

En aquest punt, ha decidit prendre la paraula Iban, un dels més directes i atrevits, per confessar quan va viure la seva primera vegada sexual. Així, ha començat el seu relat dient: «Ens remuntem a l'any 2016, quan jo tenia 16 anys i era al viatge de fi de curs. Estava a Malta, en una 'boat party'».

«Estava ballant i, de sobte, va aparèixer un irlandès que, després de preguntar-me el nom, em va fer una proposta. Vaig anar al bany amb ell i 'taka taka'. Va ser la meva primera vegada a la vida, allà entre trontoll i trontoll», ha confessat.

Aquesta confessió ha deixat perplexa a Robles, que no podia creure que Iban hagués perdut la virginitat d'aquesta manera. No obstant això, després d'uns primers segons d'impacte, no ha dubtat a entrar al drap i fer broma al respecte. «Vas obrir la cabina per primera vegada de cul a popa, per popa i per proa».

Després que el jove hagués fet aquesta confessió, Elsa Ruiz ha volgut fer el mateix. En el seu cas, ha explicat: «Recordo una vegada en un 'pub' que em vaig posar a sobre d'una tarima a ballar. Jo pensava que ho estava fent molt bé perquè tothom em mirava».

«Però em miraven perquè se m'estaven veient les calces. Llavors, quan em vaig adonar, vaig intentar evitar que se'm veiessin i vaig caure. Vaig pensar que em donaria un cop, però la gent em va agafar».

A això ha afegit: «Ha sigut la vegada que vaig tenir més amics i de fet, va ser una experiència realment intensa». Així mateix, Nagore Robles, amb l'agilitat mental que té, ha proposat que representessin aquest moment viscut per la col·laboradora. I ho han fet, donant lloc a un instant realment divertit.

Alhora, Rivas ha volgut deixar clar una cosa als espectadors: «Hem explicat el que es pot explicar. Si arribem a explicar un altre nivell d'intensitat, surt el plató cremant». Unes paraules davant les quals Ruiz ha afegit: «Només diré que no és la primera vegada que Alexia es menja una cosa de color taronja».