Primer pla de la parella formada per Nagore Robles i Sandra Barneda

Nagore Robles li fa el llit a Sandra Barneda i fa les maletes

Nagore ha sorprès tothom i segur que la seva parella també amb la decisió que ha pres

NagoreRobles és una de les cares més conegudes de Telecinco i que té més seguidors en xarxes socials. S'ha guanyat el públic amb la seva naturalitat i amb la seva capacitat per dir tot allò que pensa.

Ella es va donar a conèixer com a concursant de Gran Hermano i des de fa molt de temps els espectadors demanen que torni a entrar en un reality. I aquesta petició es farà ara realitat. Sí, perquè conviurà temporalment amb els participants de Secret Story.

Una decisió que ha deixat amb la boca oberta el públic i segur que també la seva parella. Sí, a la periodista de MediasetSandra Barneda, amb qui té una relació consolidada des de fa anys.

Primer pla de Nagore Robles somrient mentre mira a càmera
Nagore Robles ha decidit conviure uns dies amb els participants del reality de Telecinco | GTRES

 

Nagore entra a la casa de Secret Story

El 2009 va ser quan vam conèixer la basca en convertir-se en concursant de GH. Programa en el qual no va passar desapercebuda pel seu fort caràcter i les seves contínues discussions. No va agradar a l'audiència i aquesta la va expulsar amb un 95%, marcant rècord d'expulsió a la història del format al nostre país.

Després de ser eliminada, va començar a esdevenir habitual de la premsa rosa i dels programes de Telecinco. Per això el 2011 va passar a ser participant a Acorralados i en aquest cas va encantar els espectadors. Tant és així que la van proclamar guanyadora.

Des de llavors ha exercit com a assessora de l'amor a MYHYV , ha presentat Sobreviviré i és una de les col·laboradores estrelles de Mediaset. És experta a comentar realities i el seu coneixement l'ha portat a prendre ara una decisió. Ha acceptat el repte de conviure amb els inquilins de Secret Story, que precisament té Sandra com una de les seves presentadores.

Ahir a la nit a la gala del programa va ser quan Toñi Moreno va donar a conèixer la notícia. Visiblement contenta, perquè és amiga de Robles, va exposar: «El que tots estàveu esperant. Voleu saber que famosa entrarà a la casa a conviure amb ells? Nagore Robles!».

En aquest moment, van connectar mitjançant videotrucada amb la col·laboradora, que va provocar els aplaudiments del públic. Molt contenta, va manifestar: «Fa 11 anys i mig que vaig sortir d'aquella casa. Estic molt emocionada i agraïda que em doneu aquesta oportunitat».

«Tinc unes ganes boges de veure'ls en persona, de conèixer-los i sens dubte de tenir una opinió més directa basada en fets. Passaré uns quants dies allà i no deixaré indiferent ningú».

Toñi va prendre la paraula tot seguit: «Quan m'ho han dit, perquè et conec bé, els he preguntat si t'han preparat una suite. Quan la meva amiga va entrar al reality no suportava ni mitja, llavors com faràs? I cal dir que vas amb una missió».

La basca davant aquestes paraules va respondre: «Sí, tinc una missió i la meva és passar-m'ho bé, gaudir com mai, perquè ara no em podeu fer fora. I, després, assabentar-me més de la moguda perquè tinc un munt de dubtes».

Per tancar la connexió, Moreno va exposar: «Estem desitjant que arribi la gala de dimecres per veure't travessar aquesta porta. Amiga, t'estimo, t'adoro».

Les reaccions a la propera entrada de Nagore al reality

Al plató del format tothom estava encantat amb l'atreviment de la parella de Barneda. I és que, com va exposar Bibiana Fernández, «és fantàstic perquè ella revolucionarà el galliner».

En xarxes socials també van aplaudir que Robles passi uns dies amb els concursants de La casa de los secretos. I els internautes ho van deixar de manifest amb missatges com «Ho faràs genial» o «És el millor que han fet. M'encanta perquè posarà ordre a tothom».

Primer pla de Nagore Robles i Sandre Barneda somrient
Els espectadors estan molt contents amb l'entrada de Nagore a la casa | EUROPA PRESS

En aquesta mateixa línia hi ha aquests altres: «Espero que posi tothom al seu lloc», «Reina de Telecinco» o «Gràcies, Mediaset. Sempre donant-nos allò que ens mereixem».

El que no sabem és què li sembla a la Sandra aquesta decisió. Caldrà esperar per veure si en parla en xarxes socials o en directe durant les gales que presenta.