Nagore Robles, molt somrient a càmera

Nagore Robles i María Patiño es declaren la guerra: «En el fons, ens té afecte»

Les dues presentadores no deixen de llançar-se indirectes des dels seus respectius programes

Els ganivets volen a Mediaset, tot i que ningú esperava que les protagonistes del nou foc creuat fossin precisament Nagore Robles i María Patiño. Una enemistat que ens ha enxampat per sorpresa.

Era la parella de Sandra Barneda qui va començar a llançar pulles a la presentadora de 'Socialité'.

Durant la visita de Carla Vigo al programa 'Sobreviviré', Nagore, que n'és la conductora, no va dubtar a preguntar-li: «Quin és el teu plaer més secret?».

I, poc després, va insinuar: «Per exemple, veure 'Socialité' per a patir una estona. Hi ha gent que diu: "Me'n vaig a flagel·lar-me veient 'Socialité"», comentava sense por a les repercussions.

El toc canalla del format dona peu a que tant la presentadora com els diversos col·laboradors parlin sobre qualsevol tema i opinin lliurement.

«Si us plau, compteu les vegades que María comença totes les seves frases amb el 'jo'. Però si ja sabem que ets tu!», afegia. I després d'aquest dard enverinat, la resposta de María Patiño no s'ha fet esperar.

«'Sobreviviré' és un espai que té des d'nfluencers que acaben de fer els 18 fins a Pilar Yuste», ha comentat amb certa ironia.

«Diversitat en estat pur. I això no és una crítica, sinó una floreta. Nosaltres no ens ficarem amb aquest programa com fa la Nagore amb el nostre», assenyalava molesta.

«En el fons, segur que la Nagore ens té tant d'afecte com nosaltres a ella», opinava llançant una altra pulla a Robles.

«Per cert, parlant del 'jo'. Jo crec que tinc més egos al meu voltant que els que la gent es pensa. Jo soc de les que assumeixo que jo soc jo», es defensava.

La fórmula de l'èxit de 'Sobreviviré' per a seguir en antena

La veritat és que 'Sobreviviré' ha conquerit l'audiència seguint amb el to gamberro pel qual s'ha caracteritzat des del principi. Tot i que va néixer com un aftershow de 'Supervivientes', el format ha acabat guanyant força per si mateix.

De fet, des que es va començar a emetre —fa només unes setmanes—, ja té més de mig milió de vídeos en l'entorn digital de la companyia.

Un format atrevit, en streaming i produït per Bulldog i Megamedia. Sens dubte, una barreja de tertúlia, talk show, backstage i xafardeig digital que ha enamorat el públic, motiu pel qual segueix present en l'exigent graella de continguts de Telecinco.

A més, l'aposta per Nagore com a presentadora, que no té pèls a la llengua i sap treure el suc als seus convidats, ha estat un èxit rotund.

María Patiño no és l'única que ha rebut flasques per part del programa, ja que també han criticat altres personatges televisius com Oriana Marzoli o Carolina Sobe.

De la primera no van dubtar a assenyalar que ja no tenia cabuda a la petita pantalla, assegurant que s'havia convertit en una joguina trencada. Al seu moment, la veneçolana era un dels pesos pesants de 'Mujeres y hombres y viceversa', però amb el pas del temps sembla que no troba el seu lloc.

I pel que fa a Sobe, l'acusen d'haver traït diversos amics, entre els quals es troba Nagore, per guanyar fama.

«Però a aquesta gent tampoc crec que els importi gaire que una amiga els faci mal, perquè ells també es dediquen a fer-nos-ho a altres», matisava la presentadora.

Pel que fa a María Patiño, sembla que la col·laboradora de 'Sálvame' segueix guanyant-se enemics. Recentment s'ha enfrontat a Kiko Matamoros i a Alba Carrillo, que serà el nou fitxatge del programa.

«He treballat amb tota mena de persones», replicava la presentadora. «Tinc molt clar qui aprecio i qui admiro».