YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nagore Robles podria quedar-se sense la feina dels seus somnis

Els espectadors no la prefereixen com a presentadora d’un dels programes més vistos de Mediaset

Imatge d'arxiu de Nagore Robles al plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Nagore Robles podria quedar-se sense presentar un dels programes amb més èxit de Telecinco | Mediaset

Mediaset no ho dubta i té la ferma determinació d’emetre una segona temporada de ‘La isla de las tentaciones’ gràcies al seu inesperat èxit televisiu. Tanmateix, Telecinco ha hagut de fer un canvi important després de la decisió de Mónica Naranjo de no continuar en el ‘reality’ com a presentadora. Des d’aquest moment, la productora ha estat buscant-li una substituta i dos noms van començar a sentir-se amb més força: Luján Argüelles i Nagore Robles.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Batalla entre Nagore Robles i Mónica Naranjo

La que finalment presentarà ‘La isla de las tentaciones’ serà Nagore Robles, segons ‘Jaleos’, després d’haver donat les seves primeres passes com a presentadora, substituint Toñi Moreno en 'MYHYV' durant la seva baixa per maternitat. Aprofitant aquesta notícia, la revista ‘Pronto’ ha volgut fer una enquesta a través de les xarxes socials i ha preguntat als seus seguidors d’Instagram’: «A tu qui t'agrada més? Ets més de Nagore o de Mónica Naranjo?».

Així doncs, els fans han comentat la publicació amb una emoticona d’una llimona si prefereixen Nagore Robles o d’una taronja, si prefereixen Mónica Naranjo. Les respostes no s’han fet esperar i el resultat final podria preocupar molt Telecinco, ja que la cantant ha guanyat per golejada a Robles: «Mónica sempre» o «Mónica, la més gran», han escrit molts dels fans de la seva música.

Cal destacar, però, que Mónica Naranjo compta amb una llarga trajectòria com a cantant i que Nagore Robles ara ha començat a donar les seves primeres passes com a presentadora i a poc a poc està guanyant més popularitat, per tant, cal donar-li un vot de confiança. Si més no, altres usuaris han volgut deixar missatges de suport per a totes dues: «M'agraden les dues! Cadascuna amb el seu estil. M'encanta la sensatesa de Mónica en escoltar i preguntar i m'encanta aquesta agudesa instintiva de Nagore».


Comentaris

envia el comentari