Nagore Robles deixa sense paraules a Sandra Barneda en directe

Ha deixat al públic amb la boca oberta

Nagore Robles i Sandra Barneda a la platja
Nagore Robles i Sandra Barneda seran les protagonistes del programa d'avui de 'MyHyV'   | Instagram

Nagore Robles i Sandra Barneda es convertiran en les protagonistes indiscutibles de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ d'avui, dimecres 23 de setembre. L'avanç de què passarà aquest migdia en el programa de Cuatro ha revolucionat les xarxes socials, i no és per a menys.

En el resum d’avui que la cadena ha publicat en el seu compte de Twitter, veiem com Nagore està disposada a fer-li una petició molt important a Sandra. «Com saps ha costat molt arribar fins aquí. Jo evidentment havia de viure aquest moment en aquest programa i avui. I vull demanar-te una cosa» comença dient Nagore mentre agafa de les mans a la seva nòvia. «Confia en mi» li demana al mateix temps que la presentadora de 'La isla de las tentaciones' respon amb rapidesa que té la seva confiança.

Just en el moment en què sembla que Nagore farà la seva petició, el vídeo es talla deixant als espectadors amb ganes de saber què és el que desitja demanar-li. Una estratègia per part del programa per a aconseguir captar espectadors que aconsegueixin augmentar el discret 3% de quota de pantalla en aquesta nova temporada que sembla no acaba d'enlairar.

Aquest vídeo ha creat una pluja de comentaris a les xarxes socials on els internautes no han deixat passar l'ocasió per a fer tot tipus d'especulacions sobre la petició tan especial i important que Nagore vol fer-li a Sandra. Molts són els que apunten a una més que probable petició de mà per part de la col·laboradora, una nova boda que se sumaria a la d'altres famosos de Telecinco.

Barneda s'estrena avui amb 'La isla de las tentaciones'

Sandra Barneda ha estat absent durant un temps mentre gravava a la República Dominicana el nou lliurament de 'La isla de las tentaciones'. Una absència que Nagore ha sentit de manera especial i que hauria provocat la seva determinació per a demanar-li matrimoni.

Ambdues porten quatre anys de relació, des que van coincidir en un debat de 'Gran Hermano' l'amor va sorgir entre elles. La seva ruptura va suposar un dur cop per a les dues, però amb el temps van tornar a reconciliar-se i ara estan vivint una segona lluna de mel.

A més, avui dimecres és un dia especial per a Sandra Barneda perquè s'estrena la nova temporada del programa que presenta. Un cúmul d'emocions per a la presentadora les possibles noces de la qual amb Nagore Robles pot ser la guinda del pastís.


Comentaris

envia el comentari