Nagore Robles en una foto d'Instagram

Nagore Robles es trenca i plora en directe

La presentadora s'ha mostrat consternada per la presumpta agressió homòfoba ocorreguda a Madrid

Nagore Robles no ha pogut contenir les llàgrimes durant l'emissió en directe de 'Sobreviviré: After Show', el programa que s'emet cada dimarts i dijous a Mitele Plus.

Concretament, la presentadora es va posar a plorar durant l'obertura de l'episodi emès el passat dimarts. Un capítol que va estar especialment dedicat a condemnar els atacs homòfobs que s'estan produint en el nostre país en els últims mesos.

Després del brutal assassinat del jove Samuel a la Corunya, aquesta setmana totes les mirades es van centrar a Madrid per la presumpta agressió ocorreguda en un barri de Malasaña.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Si ens prohibissin estimar no seríem persones. No puc entendre com en 2021 encara succeeix tot això», deia Robles trencada de dolor només començar el programa.

Nagore Robles condemna, entre llàgrimes, la suposada agressió homòfoba a Madrid

Aquest passat dilluns, un jove denunciava davant la policia haver patit un terrible atac homòfob en grup a plena llum del dia i en ple cor de la capital espanyola.

Segons constava en la denúncia presentada, vuit individus vestits amb dessuadores negres i passamuntanyes li haurien assaltat quan entrava al portal de casa seva.

Un cop dins, els atacants li haurien tallat el llavi amb una navalla i, a continuació, li haurien escrit amb un ganivet la paraula 'maricón' al gluti. Però, després de diversos dies d'investigació, finalment, la policia va descobrir que es tractava d'una denúncia falsa.

El demandant va confessar haver mentit i va rectificar la seva declaració inicial. Tot i això, abans de conèixer-se la veritat, molts defensors del col·lectiu LGTBI van sortir ràpidament al pas per mostrar la seva repulsa pels fets.

Aquest va ser el cas de Nagore, on la condemna de la suposada agressió va estar plena de llàgrimes i molt dolor.

«Com hi ha persones que no segueixen sorprenent-se davant aquesta mena d'agressions. Com hi ha persones amb llocs de treball importants en aquest país que decideixen per la seguretat dels ciutadans i que es queden de braços plegats. Simplement s'assenyalen els uns als altres», assegurava la parella de Sandra Barneda.

Nagore Robles diu prou: es dirigeix als polítics per frenar l'homofòbia

Dirigint-se a totes les classes polítiques, Nagore no només ha deixat entreveure el seu rebuig als partits que, amb els seus discursos, contribueixen a generar odi cap a les persones homosexuals.

També ha posat l'accent en què no serveix de res condemnar les agressions si no es prenen mesures dràstiques respecte a la llei. «A mi, parlo per mi, Nagore Robles Gutiérrez, amb 38 anys, no em val que tinguem un dia a l'any per reivindicar i sortir als carrers amb l'Orgull LGTBI. No em val amb això», ha assenyalat de forma molt contundent.

A més, la presentadora ha volgut recalcar la importància de viure en un món en què cadascú pugui expressar-se tal com és.

«Tots tenim aquests valors en el nostre ADN de sentir-nos integrats, lliures d'expressar el que vulguem, de la nostra manera de parlar, de vestir, de comportar-nos. I és una cosa molt important que ens fa sentir lliures, forts i segurs», va afegir Robles.

Tot i que les seves paraules van ser molt boniques i el seu plor completament sincer, la presentadora va voler demanar disculpes per començar el programa d'aquesta manera.

«Sento haver començat així el programa, però és que ja fa temps que vaig decidir treure'm el tap de les emocions, siguin de la mena que siguin. Perquè sentir em fa ser humana», explicava als seus espectadors.

Després del seu aplaudit discurs, la basca ha volgut deixar molt clar que sempre seguirà fidel als seus principis i lluitarà per un món millor. «Sempre combatré i condemnaré l'homofòbia», va escriure Nagore al Twitter després de rebre molts missatges de suport i afecte a les xarxes socials.