Nagore Robles trenca a plorar en directe per la mort d'un familiar

La col·laboradora es va emocionar al plató de Supervivientes quan va escoltar el testimoni d'un dels concursants

Nagore Robles al plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Nagore Robles trenca a plorar en directe per la mort d'un familiar | Mediaset

El públic i els espectadors de 'Supervivientes' van emportar-se una sorpresa durant la nit d'aquest dimarts, 19 de maig, quan una de les col·laboradores del programa va trencar a plorar en directe

Concretament va ser Nagore Robles qui no va poder suportar la pena i el dolor per la pèrdua d'una persona molt estimada, un familiar seu, després d'escoltar un dels concursants. 

Els supervivents estaven fent un repàs als moments més difícils de les seves vides, fet que va provocar que Nagore recordés un familiar seu que ha perdut i que també s'emocionés. 

Carlos Sobera, conductor del programa, va donar suport a la seva companya: «Estem molt acostumats a veure a Nagore molt amunt, i de cop i volta, amb tots els testimonis, s'ha ensorrat».

Nagore Robles fa una crida a expressar els nostres sentiments

Les paraules de Jorge Pérez van ser les que van provocar aquesta situació de Nagore, que habitualment sempre es mostra positiva i entusiasta però que ahir va tenir un petit moment de debilitat davant les càmeres, fet poc habitual.

«Ha tocat temes que em costen molt... la pèrdua d'algú important... i em va passar fa poc, a més...», va dir la col·laboradora entre llàgrimes i gairebé sense poder parlar. «És complicat... però és veritat el que deia Jorge... sempre que estimis a algú, dóna-li les gràcies, demana-li perdó, digues que l'estimes, i això és una cosa que m'emporto amb mi», continuava.

La col·laboradora de televisió, visiblement emocionada, va confessar que va poder estar molt a prop d'aquesta persona per expressar-li tot el seu amor i sentiments abans de la seva mort: «Amb aquesta persona no hi va haver ni un sol dia que no li digués t'estimo, t'estimo, ets la persona més important de la meva vida, i amb això em quedo».

Nagore ha continuat fent una crida perquè la gent parli les coses i expressi els seus sentiments com una manera de fer-se més forts: «M'agradaria dir... és tan important parlar de sentiments, som moltes vegades tan durs... penses que la debilitat és una cosa negativa i tot el contrari. Parlar d'emocions, d'amor, de sentiments, ens enforteix. Ens omple de vida, d'amor, i ens fa molt més feliços. Crec, de veritat, que hauríem de practicar cada dia».


Comentaris

envia el comentari