URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

L'horrorosa malaltia que pateix el català Nando Escribano: «No puc moure ni un dit»

És un dels afectats per la paràlisi del son

Nando Escribano, estrella al capdavant de 'Cazamariposas' junt amb Núria Marín, pateix una angoixant malaltia: la paràlisi del son. El presentador català ho explicava davant de càmeres a l'espai que condueix, tot un èxit de Mediaset, i al seu perfil d'Instagram. «Igual us fa una mica de cosa, però bàsicament és que la teva ment està desperta, però no pots moure el cos», concretava Escribano. Explicava també que a vegades pot obrir els ulls, però no pot parlar, cridar ni «moure un dit».

Un altre dels símptomes que pot comportar la paràlisi del son són les visions. «Jo en vaig tenir una d'adolescent i una altra fa un parell d'anys», reconeix Escribano. Estem d'acord amb què la sensació ha de ser terrible. Per sort, el jove no ho pateix cada nit: «Em passa poques vegades a l'any». El trastorn no és més que una descoordinació entre el cervell i el cos, una afectació que apareix en una de cada mil persones.

Un drama familiar a l'esquena

La paràlisi del son no és l'únic turment que pateix Escribano a les nits. El presentador de Barcelona té continus malsons, relacionats amb el drama familiar que ha viscut: es va quedar orfe als 28 anys. Els seus pares van morir de càncer, tots dos en qüestió de dos anys. I el seu germà havia patit també poc abans la mateixa malaltia que, per sort, va superar.

Amb tot, el presentador té sempre un somriure pels espectadors i és que la vida professional li somriu i la personal també, sempre al costat de la seva parella, Jorge Caballero, un extremeny resident a Madrid que es dedica a l'organització d'esdeveniments, i acompanyat de la seva inseparable companya de tertúlies roses a la televisió, Núria Marín.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari