Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Un autobús atropella greument una dona al centre d'Olot

Natalia Ferviú confirma al seu perfil de Twitter que deixa ‘Cámbiame’

L'estilista ha anunciat, a través d'un missatge a les seves xarxes socials, que «el programa ha entrat en una dinàmica en què no estic còmoda»
Natalia Ferviú al programa 'Cámbiame'. | Zeleb

 

Aquest passat dilluns, 29 de gener, la cadena de televisió Telecinco va prendre la decisió de donar un gir radical al programa 'Cámbiame'. Presentat per Carlota Corredera, l'espai va estrenar estilistes que es van unir a Cristina Rodríguez i Natalia Ferviú.

 

A més, va incorporar un jurat per valorar els canvis d'imatge, es va començar a emetre en directe i es va modificar completament la mecànica del format en qüestió. La cadena ha apostat per les trames personals entre els membres del programa.

 

Des d'aquest dia, les disputes entre els col·laboradors han estat constants. Però precisament durant una d'aquestes baralles, concretament la del passat dimecres 31 de gener, Ferviú va protagonitzar una gran picabaralla amb l'estilista Paloma González i Pelayo Díaz que va acabar provocant que Natàlia abandonés el programa de Mediaset entre llàgrimes i xisclant.

 

El que ningú esperava en aquell moment eren les conseqüències que portaria aquest fet. Per això mateix, Natalia ha anunciat a través del seu compte de Twitter, aquest mateix divendres 2 de febrer, que abandona de forma definitiva el programa 'Cámbiame'. L'estilista ha escrit una carta que ha publicat a les xarxes on comença disculpant-se per haver «desaparegut» des del dia que va passar tot.

 

Ha explicat: «em sembla just i necessari demanar-vos disculpes per haver estat en silenci fins avui» i ha volgut relatar el que ha fet durant aquest temps: «He pogut mirar enrere, reflexionar i veure les coses amb perspectiva. M'he adonat que en aquests gairebé tres anys he viscut una de les experiències més enriquidores de la meva vida. Quan vaig entrar al programa meva missió era traslladar a un plató de televisió el treball que portava fent més d'una dècada en el món editorial. He conegut gent meravellosa, he tingut l'oportunitat de fer somriure a persones que portaven molt de temps sense fer-ho i, com humana que sóc, també m'he equivocat moltes vegades».

Paloma González i Natalia Ferviú durant la seva picabaralla a 'Cámbiame' | Mediaset

 

«He decidit canviar de rumb»

A més, l'estilista ha confessat que «sento que m'emporto molt d'amor, en cada un dels canvis va haver-hi una transformació en mi i per això he de donar les gràcies als que es van posar a les meves mans».

 

Després d'aquestes paraules, ha anunciat que abandona el programa de forma definitiva: «En els últims dies s'ha modificat el format del programa, entrant en una dinàmica que respecto però en la qual no em sento còmoda. Amb tota la pena del món, però tal com s'han desenvolupat els esdeveniments i abans de viure situacions per les quals no estic disposada a passar, he decidit canviar de rumb».

 

Finalment, Ferviú ha conclòs la seva carta de comiat «reconeixent a Telecinco i a La Fàbrica de la Tele l'oportunitat que em van donar [...] sense la calor de l'audiència, els meus Ferviuers, els meus col·legues i la meva família això no hagués estat igual de bonic. Ha estat el moment d'experimentar el meu gran canvi». El tuit ha aconseguit més de 170 comentaris, 160 retuits i més de 600 m'agrades en només unes hores.