Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Natalia Ferviú no pot més i abandona 'Cámbiame': «Aneu a prendre pel cul»

Arran d'una forta discussió amb Paloma González i les crítiques de Pelayo Díaz, l'estilista va acabar abandonant el plató
Paloma González i Natalia Ferviú durant la seva discussió a 'Cámbiame' | Mediaset

 

Sembla que la tensa relació entre les estilistes del programa 'Cámbiame' de Telecinco, Paloma González i Natalia Ferviú, no té intenció d'anar a millor. I és que les estilistes van protagonitzar un fort enfrontament en l'última edició del programa, després que Paloma —la nova incorporació del jurat de 'Cámbiame'— va dir a unes de les participants que «no tenia turmell», indignant a Natalia. 

 

De fet, Paloma va començar explicant la seva situació: «Regular». Més tard però, assegurava que ho havia dit sense cap intenció de fer mal, sinó que el que pretenia era ser honesta amb la concursant. «La vaig cuidar, la vaig respectar», explicava l'estilista. Tanmateix, va deixar clar que vol ser «natural», però no entén per què Natalia no li va dir que el comentari havia sigut poc encertat i després en directe sí. 

 

Per la seva part, Nataliva va dir que «va reaccionar quan ho va veure en directe», ja que abans no havia estat atenta. També va afegir que no pot suportar «veure a la gent patir». No obstant, Paloma va agafar les paraules com un atac i va recriminar-li que, amb la seva actuació, va demostrar que no li importava fer-li mal a ella o a la seva família. 

Imatge d'arxiu de Natalia Ferviú a 'Cámbiame' | Cedida

 

D'aquesta manera, les paraules de Paloma van provocar la ira de Natalia. Tot i que Ferviú va començar amb un discurs moderat, va acabar afegint diverses frases més dures com «Em va semblar que tens incontinència verbal. Hauries de ser menys superba i escoltar. Quan es va apagar el pilot vermell et vaig dir que anessis amb compte i que et protegissis. Em dol perquè ets una tia maca no vull que se t'encaselli», va criticar.

Pelayo, molt directe

D'altra banda, Pelayo, l'altre membre del jurat, va haver d'interposar-se i ficar pau. Malgrat tot, la seva actuació no va agradar a tothom, ja que no va dubtar a recriminar-li a Natalia no haver tingut «més tacte amb Paloma» i no haver frenat els comentaris dels seus seguidors. 

 

Unes paraules que no van agradar a l'estilista, la quan va acabar recriminant-li que «fiqués al mateix sac als seus fans», dels quals considera que són «nenes i nens empàtics». En aquell moment, Natalia va començar a amenaçar en «treure's el micròfon i marxar a casa». No obstant això, Pelayo no es va tirar endarrere i va recordar-li a Natalia que els seus fans l'havien insultat fins i tot a ell. 

 

Imatge d'arxiu de Pelayo Díaz a 'Cámbiame' | Mediaset

«Aneu a prendre pel cul»

I és que aquesta va ser la gota que va fer esclatar a Natalia Ferviú, qui no va tolerar una nova crítica cap als seus fans i cap a ella mateixa. Així doncs, i amb contundència i agressivitat va dir: «Aneu a prendre per cul. Me'n vaig», abandonant seguidament el plató, on es mostrava visiblement molesta per les crítiques que havia rebut durant l'emissió.

 

Finalment, i sense saber si aquesta seria l'última vegada que veurien a Natalia al plató de 'Cámbiame', Paloma també va voler dir la seva: «Em fa llàstima, però m'he sentit malament perquè m'ha insultat una altra vegada. Ens veuen molts nens. Si alguna vegada algú surt i diu que l'he tractat malament, demanaré perdó, però mentre jo senti que no és així, no ho faré, diguin el que diguin els altres», va sentenciar.