El nebot artista de Susanna Griso la sorprèn en directe

La presentadora s'ha emocionat pel preciós gest que han tingut els seus companys de programa

La presentadora catalana Susanna Griso té acostumats als seus espectadors a mostrar-se tal com és. Sempre transmet les seves emocions i, de fet, ha arribat a explicar aspectes tan íntims com la mort de la seva germana o l'acollida d'un jove immigrant a casa seva.

Això no obstant, en aquesta ocasió han estat els seus companys d''Espejo Público', els quals han emocionat a la presentadora. Concretament, aquest dijous la catalana ha rebut la visita sorpresa del grup Arnau Griso, format pels artistes Arnau Blanch i Eric Griso, aquest segon nebot de la presentadora.

Li han tapat els ulls i li han comentat que tenien una sorpresa preparada per a ella

Tot ha començat quan els col·laboradors companys de la periodista li han tapat els ulls i li han comentat que tenien una sorpresa preparada per a ella. Seguidament, ella mateixa ha pogut comprovar que es tractava d'un grup de música molt conegut per ella i que, a més a més, estimava molt a un dels seus integrants. D'aquesta forma, Susanna ha pogut presentar en directe al seu nebot que fa ja anys que puja a l'escenari i que cada vegada més augmenta la popularitat de les seves cançons.

La intenció de la periodista era poder entrevistar als joves músics, però les normes del directe li han impedit complir amb el seu desig. Finalment, Susanna s'ha compromès a entrevistar un altre dia al grup i donar-los a conèixer com es mereixen. No hi ha dubte que el moment viscut aquest migdia el recordarà per sempre, pel seu nebot i pel preciós gest que han tingut els seus companys de programa.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari