INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

🚑 Un tren atropella una persona i provoca retards a la línia R4 de Rodalies

Neix el segon fill de Tamara Gorro i Ezequiel Garay

La presentadora ha compartit una imatge del seu primer nen al que han posat Antonio

 

Tamara Gorro torna a ser mare. La presentadora ha confirmat per les xarxes socials que el seu segon fill, Antonio, ja ha nascut. L'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha compartit una imatge on apareix el pare del petit, el futbolista Ezequiel Garay, sostenint-ho en els seus braços, amb la feliç mare somrient, estirada al llit, apareixent de fons.

«Un altre somni complert, el seu pare va ser el primer en agafar-la, quina sensació tan bonica al veure-ho» dictava el missatge en Instagram, en la qual una pletòrica Tamara presentava a la seva «família virtual» al «nebot Antonio». De la mateixa manera, confirmava que tots dos es trobaven perfectament, a més d'afirmar que els pròxims dies el presentarà als seguidors.

 

Encara no es coneix la data, ni l'hora, exactes del part, doncs la mateixa col·laboradora televisiva va confirmar que el dia «va ser molt llarg i estava KO». No obstant això, va confirmar a la xarxa social que, quan estigués recuperada i amb més energia, els seus fans serien «els primers a saber-ho». «Tinc molt que explicar-vos. Us vull!», sentenciava Tamara.

Somnis complerts


El naixement d'Antonio ha permès a Tamara complir tres somnis de cop. El primer, portar al món al seu segon fill, Antonio, que aviat coneixerà a la seva germana, Shaila. A més, també ha pogut gaudir del seu primer embaràs i part natural, després que, per complicacions que va tenir en el passat, ja que la primogènita de la parella va néixer pel mètode de la gestació subrogada.

Finalment, amb l'arribada del seu primer fill, la presentadora també va poder retre homenatge al seu gran amic Antonio, qui va morir en els primers mesos del 2017 i a qui, en el passat, va agrair que, des d'on estigui, i sent el seu «àngel de la guarda», hagi aconseguit que la parella pogués gaudir de la felicitat que senten en aquests moments.

 

Totalment informats


Tamara Gorro, molt activa a les xarxes socials, especialment a Instagram, s'ha encarregat de mantenir els seus seguidors molt informats sobre l'evolució del seu embaràs. En aquest context, va explicar cadascun dels detalls, per assegurar que el seu procés estava sent totalment correcte, evitant així que poguessin aparèixer les complicacions del passat.

 

De la mateixa manera, s'espera que Tamara continuï actualitzant constantment els seus comptes personals, per poder conèixer com són els primers dies de la família a casa i com s'adapta el petit Antonio a la convivència amb la seva germana, Shaila. Estarem atents a totes les novetats que apareguin.Comentaris

envia el comentari