IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Netflix compra la sèrie de TV3 ‘Si no t'hagués conegut’

És la tercera producció que la cadena ven a la plataforma, amb els drets de la versió original catalana per a tot el món

La sèrie de ciència ficció, 'Si no t'hagués conegut' es podrà veure ben aviat a TV3
La sèrie de ciència ficció, 'Si no t'hagués conegut' es podrà veure ben aviat a TV3 | TV3

La sèrie ‘Si no t'hagués conegut’, de TV3, es podrà veure a Netflix a partir del 15 de març. La plataforma ha adquirit els drets de la versió original catalana per a tot el món i la incorporarà al seu immens catàleg de sèries i pel·lícules properament. De fet, aquesta és la tercera producció que Netflix compra a TV3 després de ‘Merlí’ i, més recentment, ‘Benvinguts a la família’.

Quan es va emetre, la tardor passada, ‘Si no t'hagués conegut’ va ser líder de la seva franja, amb una mitjana d'uns 300.000 espectadors. La sèrie és una idea original de Sergi Belbel, coguionista, dirigida per Kiko Ruiz Claverlol, amb experiència en sèries de la casa com ‘Ventdelplà’ i ‘Kubala, Moreno i Manchón’ i protagonitzada per Pablo Derqui, Andrea Ros i Mercè Sampietro.

Un èxit rere un altre

Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, protagonistes de la sèrie 'Merlí' de TV3 | ccma.cat

 

No és la primera vegada que Netflix compra continguts de TV3, ja que, en el seu moment, la plataforma de vídeos ja va comprar altres sèries d'èxit com 'Merlí', o 'Benvinguts a la família'. De fet i tal com remarca TV3 en un comunicat força escuet sobre la venda, durant la seva emissió, 'Si no t'hagués conegut' va ser líder a la seva franja amb una mitjana d'uns 300.000 espectadors.


Comentaris

envia el comentari