Imatge del judici del crim d'Alcàsser

Netflix emetrà un documental sobre l'assassinat de les tres amigues d'Alcàsser

L'estrena s'espera pel pròxim 14 de juliol i compta amb la producció de Bambu Producciones

El crim de les tres noies d'Alcàsser, a València, va commoure la societat espanyola fa ja més de 25 anys.  Però des de llavors, hi ha ferides que encara estan obertes i el relat del succeït no deixa d'impressionar a qualsevol persona que escolta el cas o que recorda el viscut aquells dies de l'any 1992. Hi ha històries que mai s'acaben de tancar i, aquesta, és una d'elles.

Per aquest motiu, la plataforma Netflix Espanya ha volgut recuperar-la per a donar-li veu de nou i intentar seguir esbrinant què és el que va passar amb les tres amigues. De la mà dels guionistes Ramón Campos i Elías León Siminiani, que ja van elaborar un documental sobre el cas d'Asunta Basterra, han preparat un total de 228 hores d'entrevistes amb 58 persones relacionades amb el crim.

L'estrena s'espera pel pròxim 14 de juliol a Netflix Espanya

L'estrena s'espera pel pròxim 14 de juliol a Netflix Espanya de la mà de Bambu Producciones.  Una de les incògnites més rellevants d'aquest cas és que Antonio Anglés, principal sospitós del triple assassinat, segueix sense aparèixer.

Aquesta i moltes més incògnites narraran i recordaran el tràgic succés que es va convertir en un punt d'inflexió en la crònica negra del país. Els fets van tenir lloc el 13 de novembre de 1992 quan les amigues Miriam García, Toñi Gómez i Desireé Hernández, de 14 i 15 anys, mai van tornar a casa per causes que encara avui dia estan tenyides de sospites.  Els seus cossos van ser trobats dos mesos més tard en un descampat amb clars i terribles signes de violència.

Moltes ferides que encara estan sense tancar

Campos, un dels guionistes del documental, adverteix que la feina duta a terme «ha provocat moltes ferides durant molt de temps i moltes d'elles encara no estan del tot tancades».  De la mateixa manera, explica que «el que fem amb la sèrie és dir si el crim va succeir així, tot i que gràcies al judici s'expliquen moltes coses». «Posem davant l'espectador les proves que nosaltres hem trobat i, com ja vam fer en El cas Asunta, diem a l'espectador 'Decideix tu amb les proves que hem trobat», explica.

També et poden interessar...