IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Netflix grava la nova sèrie 'Hache' a cavall entre Barcelona i Tarragona

Compta amb actors catalans com Marc Martínez, Pep Ambròs i Àlex Casanovas, i s’està gravant aquests dies per diferents localitzacions catalanes com Tarragona, Manresa i Terrassa

Netflix, una de les plataformes de moda
Netflix grava la sèrie Hache a Barcelona, Tarragona, Manresa i Terrassa | Cedida

Netflix torna a apostar per Catalunya amb la seva darrera producció. La sèrie 'Hache', que compta amb actors catalans com Marc Martínez, Pep Ambròs i Àlex Casanovas, s’està gravant aquests dies per diferents localitzacions catalanes com Tarragona, Manresa i Terrassa, i arribarà ben aviat a les nostres llars. Es tracta, així mateix, de la tercera gran aposta estatal de la plataforma després dels èxits de 'Las chicas del cable' i d''Élite'.

Una bona notícia que se suma a la recent incorporació de la sèrie Benvinguts a la família a la graella de la plataforma. En aquest cas, però, Netflix aposta per la producció pròpia amb una trencadora proposta sobre el tràfic de drogues a Barcelona durant els anys seixanta.

La ficció torna a Catalunya

I ho farà amb una sèrie que promet ser el ‘Fariña’ català. Si la sèrie produïda per Atresmedia i comprada posteriorment per Netflix ja va ser un autèntic èxit, ara la plataforma americana intentarà obtenir els mateixos resultats amb una sèrie que també es basarà amb l’auge del tràfic de drogues. En aquest cas, però, l’escenari serà Barcelona, i no Galícia com en el cas de ‘Fariña’.

La ficció ha estat creada i escrita per Verónica Fernández i estarà protagonitzada per l'actriu Adriana Ugarte i l'actor Javier Rey, protagonista de la ja esmentada ‘Fariña’. En vuit capítols de 60 minuts, s'explicarà la història basada en fets reals d'Helena, una dona que ha estat ascendida a la prefectura del tràfic d'heroïna de la ciutat comtal.

Un ‘Narcos’ a la catalana?

És la gran pregunta que captiva tots els fans de la cèlebre ‘Narcos’. La història de Pablo Escobar narrada per Netflix ha estat un autètic èxit arreu i ara s’està a l’espera de veure si ‘Hache’ té la mateixa incidència que la sèrie esmentada ja va tenir en el seu moment.


Comentaris

envia el comentari