Netflix busca extres per rodar una sèrie a Catalunya

Es rodarà a Blanes, Lloret de Mar i Malgrat de Mar

La plataforma de continguts Netflix prepara una nova sèrie, que rep el nom de 'Benvenidos a Edén', i que es tracta d'un thriller juvenil que es rodarà a Blanes, Lloret de Mar (Selva) i Malgrat de Mar (Maresme) però que també inclourà localitzacions com Lanzarote, Barcelona o Sant Sebastià. La productora ja ha començat el càsting per seleccionar els extres que hi intervindran. 

La sèrie tindrà un total de vuit capítols

Busquen homes i dones majors de 16 anys. La sèrie està produïda per 'Brutal Media Producciones' i la dirigeixen Daniel Benmayor i Menna Fité. Entre els actors protagonistes, hi ha Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Tindrà de vuit capítols i gira entorn d'un centenar de joves que reben una invitació per assistir a un festival de música en una illa paradisíaca. Una dotzena d'ells perden el vaixell de tornada i s’han de quedar a l'illa.

Per tal d'apuntar-se a la iniciativa, els interessats hauran d'enviar un correu electrònic a l'adreça eduardo.garcia@temps.es, amb dades com el nom i els cognoms de l'interessat o interessada, així com un telèfon de contacte i l'edat, entre altres. L'assumpte del correu electrònic ha de ser 'ISLA'.

La pel·lícula 'La família Mitchell contra les màquines' estarà en català a Netflix

Tal com es va fer públic el passat divendres, 9 d'abril, la plataforma Netflix té previst estrenar el film 'La família Mitchell contra les màquines' doblada al català el pròxim 30 d'abril. La pel·lícula tractarà sobre un viatge en cotxe d'una família excèntrica i desestructurada, que per sorpresa s'acabarà convertint en l'única esperança per a la humanitat a causa d'una apocalipsi zombi.

En aquest sentit, la Generalitat va informar que està en contacte amb Netflix i preveuen «augmentar l'oferta» de continguts en català. Segons el Govern, Sony ha estrenat 10 pel·lícules doblades al català des de l'any 2013.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari