IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nia es converteix en guanyadora de l'edició més complicada d''Operación Triunfo'

Els concursants han vist interrompuda la seva estada a l'acadèmia pel coronavirus

Nia, guanyadora d''Operación Triunfo' 2020
Els concursants han vist interrompuda la seva estada a l'acadèmia pel coronavirus | RTVE

Nia s'ha convertit en la guanyadora de l'última edició de 'Operación Triunfo' amb el suport del 45% dels vots dels espectadors, que durant tota la nit s'han esforçat a recolzar-la amb el televot perquè el seu somni musical s'acabés fent realitat.

La segona posició ha recaigut sobre Flavio, que ha obtingut el 32% dels vots i finalment Eva, que ocupa un tercer lloc amb el 23% del suport del públic. Un públic que segurament ara els seguirà donant suport en les seves carreres musicals, que comencen molt bé, amb contractes ja signats amb discogràfiques i agències de representació que molt aviat es posaran a treballar amb cada un d'ells.

Amb la seva victòria es tanca una edició inèdita, amb situacions mai viscudes abans. La productora i la cadena es veien obligats a suspendre cautelarment l'edició del format amb l'aparició del coronavirus, Interrompent així l'estada a l'acadèmia dels concursants, que tornaven a la vida real sense saber quan es reprendria l'edició i en quines condicions.

Finalment, la tornada es va fer realitat en les últimes quatre gales amb uns concursants altament condicionats per les opinions que van poder percebre durant les setmanes que van romandre a casa seva, molt connectats amb les xarxes socials.

Hugo i Anaju, fora de la gran final

Tot i que estàvem davant d'una potent gala final, cinc són molts noms per ocupar el podi del format i és per aquest motiu que en les primeres rondes de la gala final s'ha descartat Hugo i Anaju, que s'han hagut de conformar amb la quarta i cinquena posició. Unes posicions que tampoc estan gens malament, tenint en compte que són milers les persones que es presenten cada als càstings que convoca en cadascuna de les edicions la productora del format, seleccionant els millors cantants de cada ciutat del territori espanyol.

El 'talent' musical de la televisió pública s'acomiada amb un futur molt incert i sense saber encara si hi haurà noves edicions. Els profunds comiats dels professors i del presentador, Roberto Leal, que ja ha emprès un nou projecte a Antena 3, fan pensar que aquesta nit hem viscut els últims minuts d'aquesta sonada volta d''Operación Triunfo', que ens ha servit per descobrir alguns dels nous artistes que ja formen part del panorama musical del nostre país.


Comentaris

envia el comentari