ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Nieves Herrero explica que va ser víctima d'abusos sexuals quan era una nena

Ha relatat com un antic amic dels seus pares la va agredir quan no tenia ni cinc anys

La periodista y escritora Nieves Herrero posando en un acto
La periodista Nieves Herrero en un acte comercial  | CatalunyaDiari.cat

Nieves Herrero ha explicat per primera vegada, el que possiblement és el pitjor episodi de tota la seva vida. En una entrevista que ha concedit al diari digital 'Público', ha revelat que va ser víctima d'abusos sexuals que era petita. La periodista ha denunciat que els fets van tenir lloc quan «tenia entre tres i cinc anys» però que no recorda amb exactitud en quin moment es van produir els abusos.

Herrero és la segona periodista coneguda que dóna un testimoni tan dur en els últims mesos, després que Mayka Navarro confessés haver estat maltractada. El relat de Nieves es torna més estremidor quan afirma que l'agressor va ser un antic amic dels seus pares. Aquests, van apartar de les seves vides a aquesta persona tan bon punt van saber els terribles actes que havia comès amb la seva filla. 

El seu objectiu: «visibilitzar un gran problema de la nostra societat»

La presentadora confessava: «D'aquell amic, que per descomptat va deixar de ser-ho quan els meus pares es van assabentar, recordo les seves mans i les seves pessigolles. Les seves pessigolles que no havien d'existir, ja que arribaven on no havien d'arribar».  

Imagen de Nieves Herrero
Imatge d'arxiu de Nieves Herrero | CatalunyaDiari.cat

 

Molts anys després que es produïssin els abusos, Nieves Herrero ha estat molt valenta i ha parlat per primer cop públic d'aquesta situació traumàtica. No només això, els pares de la comunicadora van trigar un temps a saber pel que havia passat la seva filla, ja que l'home que va cometre els abusos li va dir a Nieves que allò era «el seu secret»

Sobre com va explicar el seu trama als seus pares la periodista ha dit: «Jo no els volia dir res per si els feia mal. Quan ho vaig fer, els meus pares no es podien creure el que els havia explicat i per descomptat van treure aquell home de la meva vida, de les nostres vides immediatament. Tot i això, em preguntaven com em recordava d'això sent tan petita». 

Herrero acaba l'entrevista explicant els motius que l'han dut a fer públic un moment tan dur de la seva infància: «compartir és treure't un pes de la consciència, és denunciar i visibilitzar un gran problema de la nostra societat que hem de tallar de soca-rel».  


Comentaris

envia el comentari