Alejandro i Tania de La Isla de las Tentaciones.

Ningú creu les llàgrimes d'Alejandro a La Isla de las Tentaciones: «Patètic, masclista»

Els espectadors segueixen atacant el jove després de veure la seva reacció a la foguera

Alejandro Nieto s'està emportant uns quants disgustos a 'La Isla de las Tentaciones', i és que s'ha guanyat el menyspreu dels espectadors. L'actitud i els comentaris del jove no han agradat gens a les xarxes, i els usuaris no han dubtat a atacar-lo durament. Gairebé des del primer episodi, el model es va emportar una onada de crítiques que el titllaven de masclista i homòfob.

El comentari pel qual se l'hauria criticat a les xarxes és aquest, que feia als seus companys després de veure unes imatges de la seva parella flirtejant amb un altre noi. «Tal com l'he tractat, no pot dir res dolent de mi. Què s'enamora d'un altre? Doncs et dic que, com jo, no la follarà ningú. Mai», confessava el jove, enfadat. Va titllar la seva nòvia de «pornogràfica», «morbosa» i «viciosa» pel fet que fes la mateixa expressió facial que feia amb ell al llit, cosa que denunciava que no havia de veure tota Espanya.

Tania, per la seva banda, no es creia les paraules que sortien de boca del seu company. De fet, va reconèixer que havia «flipat una mica» i que l'actitud d'Alejandro li havia semblat «molt lletja». Tanmateix, l'excusava, ja que, tal com va explicar prèviament,«Alejandro és molt maldestre i sempre diu comentaris desafortunats». Però, malgrat tot, aquest argument no va ser suficient, perquè l'audiència va titllar de «fastigós» o «masclista» a Alejandro a través de les xarxes. 

Les xarxes critiquen amb Alejandro i tornen a titllar-lo de 'matxirulo'

Gairebé sense haver vist ni una sola imatge de la seva xicota, Alejandro va esclatar a la foguera. Segueix sense confiar en la seva parella, i la seva reacció va commoure, fins i tot, la pròpia Sandra Barneda, tal com va confessar ella mateixa durant el Debat. La catalana va admetre que «és molt complicat el que va viure Alejandro». 

Barneda va advertir que no sol expressar els seus sentiments mentre treballa, però, tot i això, va admetre havia patit «un atac de plorera». «No podia parar de plorar pel que vam veure en aquell moment. Plorar no és fer pena sinó treure els sentiments que tens, i més d'una mare veu patir d'aquesta manera el seu fill», lamentava referint-se les llàgrimes que vessava la mare d'Alexandre a plató.

Protagonistes La Isla Tentaciones 4
Protagonistes La Isla Tentaciones 4 | Telecinco

La mare del protagonista de 'La Isla' ho ha passat molt malament amb els atacs que rep el fill. Tot i això, els espectadors són incapaços d'empatitzar amb ell i insisteixen a atacar-lo. Alguns usuaris destaquen el temor per la reacció d'Alejandro davant «el mínim que ha fet i dit Tania, que és res». D'altres, li advertien que tenia el que mereixia després d'haver criticat la seva parella amb els seus companys i les temptacions. Per tant, caldria assumir «les conseqüències i actituds de 'matxirulo'».


N'hi ha hagut d'altres que han estat més radicals i han anat més enllà, dubtant del que sent Alejandro per Taniua. «Tal com actua Alejandro, permeteu-me dubtar de si està enamorat, perquè el que veig aquí és molt enganxament i dependència emocional». A més, molts han percebut una excessiva ànsia de protagonisme del jove durant la foguera.

Per això, li han dit «egocèntric de merda», i juntament amb Zoe, els han tractat de «malalts mentals que s'han de tractar». «La imatge d'aquesta gent, que se suposa que viu al segle XXI», criticava un espectador, «m'aterreix». «No hi ha res de sa en aquest tipus de parelles, i la gent jove ha de saber que això no és amor», alertava.