Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Segueix el sol i l’ambient primaveral aquest diumenge

8tv vol tornar a competir amb TV3 amb l’estrena de ‘La nit a 8tv’

El programa comptarà amb la presència de Pilar Rahola, José Montilla i Íñigo Méndez de Vigo
Pilar Rahola, en una imatge d'arxiu | EFE

 

8tv, la segona televisió de Catalunya, vol arribar a cotes més altes i per aconseguir-ho ha posat tota la carn a la graella. Aquest dilluns, a les 20.50 del vespre, comença un nou intent de la cadena privada per oferir un prime time farcit d’actualitat i interès, i en aquest sentit comptarà amb la col·laboració de Pilar Rahola, una de les periodistes més representatives del país.

 

‘La nit a 8tv’ estarà presentat pel mateix director de la cadena, Ramon Rovira, que conduirà un espai de debat en el que també hi participaran Jordi Armenteras i Abel Queral, qui portarà la informació del temps. Els primers tres convidats prometen una nit carregada de discrepàncies i tensió: Íñigo Méndez de Vigo, José Montilla i Pilar Rahola.

L’aposta de 8tv per tornar a competir amb FAQS

En els darrers mesos, 8tv ha vist com tot l’interès dels espectadors se centrava en FAQS, l’espai d’actualitat conduit per Laura Rosel i que s’ha convertit en líder d’audiència. Ara intentarà donar un cop d’efecte amb l’estrena del ‘La nit a 8tv’ i amb la tercera entrevista a una expresident de la Generalitat: Artur Mas dissabte, Puigdemont aquest diumenge i Montilla dilluns.

 

No obstant això, sembla que Rahola no serà una tertuliana habitual, i és que està massa enfeinada com a col·laboradora de ‘Tot es mou’ i ‘Preguntes freqüents’. Malgrat tot, sembla que Ramon Rovira espera obtenir al voltant del 7 o 8% d’audiència, amb pics puntuals de fins al 15%.