Nit amarga per a les Azúcar Moreno: «Ja no sou benvingudes a Mediaset»

Toñi i Encarna van rebre una dura reprimenda per part de Jorge Javier

Azúcar Moreno fueron recibidas de manera muy fría
La rebuda a les Azúcar Moreno a plató va ser de les més fredes de la història del programa | Telecinco

La gala de 'Supervivientes' d'aquest dijous va ser una de les més tenses de la història del reality. Vam poder veure un Jorge Javier d'allò més dur amb certs concursants, en especial, amb les Azúcar Moreno. La rebuda a les germanes va ser més que freda i el presentador va acabar expulsant-les de plató i directament de Mediaset.

Toñi i Encarna van entrar amb el públic en absolut silenci, tal com va demanar Jorge Javier. «Diumenge es va produir l'abandonament de les Azúcar Moreno d'una manera absolutament injustificada i poc professional. Les germanes Salazar ens han deixat tirats al programa, a Mediaset i a tota Espanya. Rebem-les en silenci, per descomptat», avisava el presentador.

La tensió era més que evident i deixava entreveure que l'entrevista a les ja exconcursants no seria gens agradables per a elles. «Estem ben fotudes», deien en resposta a Jorge Javier, que els va demanar com estaven. «Preferim fer això, que fer un mal concurs», es justificaven. Les cantants van assegurar haver començat el concurs amb tota la il·lusió del món. «El cap ens ha jugat una mala passada», apuntava Toñi. 

Jorge Javier no podia contenir el seu enuig i les va titllar clarament de mentideres: «Esteu mentint i no explicarem detalls contractuals perquè, si ho féssim, la vostra imatge quedaria encara pitjor del que ja ha quedat. El silenci us beneficia».

Ja no són benvingudes a Mediaset

Després d'aquest dur encreuament de paraules, el presentador va procedir a llegir un comunicat, on es deixava constància que les Azúcar Moreno ja no tenien les portes obertes a Telecinco ni eren benvingudes a Mediaset.

«Tengo que deciros que habéis sido una gran decepción personal y para mucha gente que había apoyado vuestra participación en 'Supervivientes 2019'. Vuestro abandono premeditado, superficial y poco profesional ha hecho que dicha decepción sea todavía más grave, teniendo en cuenta el daño que estáis haciendo al programa con vuestra decisión. Habéis demostrado una gran falta de respeto hacia el trabajo de muchas personas, tanto de la productora como de Mediaset. Tengo que deciros que ya no sois personas gratas en Mediaset y creo que tardaréis muchísimo tiempo en volver a pisar un plató de esta casa. A partir de este momento, Mediaset y la productora solo tendrá contacto con vosotras para resolver temas legales».

Jorge Javier a les Salazar: «Liantas»

Jorge Javier no es va limitar a llegir el comunicat oficial de la cadena. Va voler donar suport a la productora i no va dubtar en dir sense pèls a la llengua a les germanes el que pensava d'elles: «No vull començar cap disputa. Encara que vulguin justificar-se, estan mentint, estava tot preparat». Les Salazar, davant la contundència del presentador, seguien negant haver pactat prèviament la seva marxa. 

«El que han fet per trencar el contracte, quan m'ho han explicat, ha fet que em caiguin els 'palos del sombrajo'. Mai hauria pensat que algú pogués utilitzar aquests ardits per abandonar un concurs. És molt mesquí el que heu fet; encara sort que compteu amb l'elegància de la productora... Si es donés a conèixer el que ha passat en realitat, crec que no tornaríeu a trepitjar ni un plató ni un escenari», advertia el català. 

Jorge Javier les reprende que es muy ruin lo que han hecho
Jorge Javier les qualifica de «liantas» | Telecinco

 

Encarna, que no s'havia pronunciat, va dirigir-se a Jorge assegurant que estava exagerant, mentre ell seguia amb els retrets: «Porto vint anys de professió i mai m'havia trobat amb una cosa així... Em sembla que sou unes 'liantas', unes 'liantas' professionals. El que heu fet exigeix molta dedicació; porteu molts anys dedicant-vos al 'liantisme'».

La reprimenda de Jorge va ser tal que Toñi va optar per admetre que s'havien equivocat, preguntant al presentador si a ell no li havia passat mai. «Jo el que no faig és enganyar... Heu comès una falta molt greu i aneu amb compte amb el que feu ara professionalment. M'heu demostrat que no aneu de cara», responia amb fermesa Jorge Javier. El presentador va donar per tancada la conversa evitant que les germanes diguessin res més i les va expulsar del plató, titllant-les de nou de mentideres.

Jorge Javier las despidió acusándolas de seguir mintiendo
Jorge Javier les va acomiadar tornat a titllar-les de mentideres | Telecinco

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari