IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

TV3 estrena ‘La nit dels Òscars’: «Farem el que fem a la ràdio»

Òscar Andreu i Òscar Dalmau presenten un 'Late show' humorístic, el seu primer programa junts a la televisió pública catalana

Els 'Òscars' estrenaran el seu programa el dijous, 22 de novembre
Els 'Òscars' estrenaran el seu programa el dijous, 22 de novembre | TV3

Òscar Andreu i Òscar Dalmau ultimen els preparatius pel seu primer programa junts a TV3. I és que aquest dijous s’estrena ‘La nit dels Òscars’, un «late show» setmanal que s’emetrà després del ‘Polònia’, a partir de les 22.40 hores. 

Arriba a les pantalles el nou projecte d’aquesta parella humorística d’amics, que és una de les principals apostes d’aquesta temporada de la televisió pública catalana. Busquen fer el seu repàs amb humor de l’actualitat, però, allunyar-se del format habitual d’aquest tipus de programes, ja que no tindran ni taula, ni tassa, ni entrevistat a més de ser dos presentadors, reconeixent que «no seran un bon negoci pels fabricants de tasses i taules». 

60 minuts setmanals d’humor i ironia

Cada setmana, de moment fins al mes de febrer, provaran de fer ús de la seva habitual ironia i els seus ‘mals acudits’ per parlar de tot sense fixar-se cap límit, només el de l’humor. 150 persones gaudiran a plató d’un espectacle televisiu d’uns 60 minuts que promet seguir el camí que van marca altres ‘late nights’ de TV3 com ‘Una altra cosa’ o ‘Sense títol’.   

Andreu i Dalmau donaran el seu propi estil a un format televisiu amb una llarga tradició, sobretot als Estats Units. Guionistes en la majoria de la majoria dels programes en els quals han participat, aquest cop comptaran amb l’ajuda dels seus habituals col·laboradors a l’espai de Rac1 ‘La Competència’, Natza Farré i Oriol de Balançó.

Òscar Andreu i Òscar Dalmau estrenen aquest dijous 'La nit dels Òscars'
Òscar Andreu i Òscar Dalmau estrenen aquest dijous 'La nit dels Òscars' | Cedida

Un programa 100% televisiu però amb concessions a ‘La Competència’

En uns últims anys concentrats en el seu programa de ràdio i en projectes per separat, els ‘Òscars’ han decidit compartir de nou un programa de televisió, després de la seva experiència a 8tv amb ‘La competència en color’.  Aquest cop, però, asseguren que serà un espai 100% televisiu, ja que com confessa Dalmau «farem el que fem a la ràdio, però sense format de ràdio».

Tot i que han admès que faran «alguna concessió als oients de 'La Competència', en forma de personatge» però que no podem avançar» apareixeran alguns dels seus  clàssics com en ‘Mohammed Jordi’ o l''Angelines'. Tindran també diversos col·laboradors, com l’actor Josep Seguí, amb diferents seccions i com a novetat, apareixerà un titella, el ‘Senyor Colom’, que serà la veu crítica del programa.


Comentaris

envia el comentari