Òscar Andreu i Òscar Dalmau arriben a TV3 amb ‘La nit dels Òscars’

Els presentadors de ‘La Competència’ a RAC1 fan el salt a la televisió amb un ‘late show’ els dijous a la nit

Òscar Andreu i Òscar Dalmau estrenran 'La nit dels Òscars' a TV3
Òscar Andreu i Òscar Dalmau arriben a TV3 amb ‘La nit dels Òscars’ | Cedida

Òscar Andreu i Òscar Dalmau, el conegut duet de presentadors de 'La Competència' de RAC1, faran el salt a la televisió amb un nou programa, segons ha avançat 'Nació Digital'. Els humoristes ho faran presentant un 'late show' que tindrà entrevistes, esquetxos d'humor i pinzellades d'actualitat. De moment encara no se sap la data concreta d'estrena de l'espai, que s'emetrà els dijous a la nit després de 'Polònia'.

Nou projecte televisiu dels 'Òscars'

Aquesta nova aposta no serà la primera que el duet d'humoristes fa a la televisió de forma conjunta a la televisió pública catalana. L'any 2011, els 'Òscars' van estrenar 'Jokebox', una sèrie d'animació que es va emetre per TV3 i el 3XL, on la gran majoria de personatges de la competència dibuixats en 3D representaven esquetxos humorístics sobre les situacions quotidianes de la vida.

A més, entre els anys 2011 i 2013, també van portar endavant a 8TV el programa 'La competència en colors', la versió televisiva del programa que els ha fet líders d'audiència a la ràdio.

Una llarga carrera televisiva

Actualment, tots dos ja formen part de la graella televisiva de TV3 amb diferents programes. Òscar Andreu va fer el salt a la televisió per primera vegada fa un any per ser col·laborador del programa 'Està passant' presentat i dirigit per Toni Soler.

Per la seva banda, Òscar Dalmau és un dels rostres més emblemàtics de la cadena en l'última dècada després de presentar durant set temporades 'El Gran Dictat'. Però sobretot, el que més reconeixen els espectadors és la seva veu, ja que ha estat l'encarregat de posar la veu en off de 'Caçadors de Bolets' i, actualment, de 'Matriculats'.

Abans que companys, amics

La relació entre Òscar Andreu i Òscar Dalmau es remunta molt abans de començar a co-presentar 'La Competència' a RAC1. Tots dos es van conèixer quan estudiaven Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i van establir una amistat fins al punt d'arribar a viure junts.

Professionalment van seguir units com a guionistes de 'Polònia', 'Crackòvia' i 'Vinagre' a TV3 i de 'Minoria Absoluta' a RAC1. Quan aquest darrer programa va acabar l'any 2009, els 'Òscars' van començar un nou projecte amb 'La Competència', el programa que els ha portat a l'èxit després de nou temporades, tractant l'actualitat amb un toc d'humor i posant veus a diferents personatges. Ara fan el salt a TV3 amb un nou projecte plegats: 'La nit dels Òscars'.


Comentaris

envia el comentari