YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La nit més terrorífica elimina a un dels concursants estrella de l'edició de 'Gran Hermano Vip'

El concursant ha format part d'un dels triangles amorosos més mediàtics de la televisió

Pol Badia i Alba Carrillo
Imatge de la gala dedicada a 'Halloween' | Telecinco

De nou, 'Gran Hermano Vip' ha viscut una nit de sorpasso amb les votacions cap als dos nominats. Pol Badía i Alba Carrillo es jugaven la permanència dins de la casa i finalment, ha estat Pol Badía qui ha hagut d'abandonar el concurs a petició dels espectadors del reality de Telecinco.

Amb aquesta expulsió es trenca el triangle amorós format per Pol Badía, el Maestro Joao i Adara Molinero. L'objectiu del programa era potenciar el concurs de Joao amb l'entrada de Pol, però sembla que la relació que mantenien està estancada i sembla que seguirà així mínim fins que acabi el concurs.

Alba Carrillo es queda després d'uns dies complicats

D'aquesta manera, es manté en el concurs Alba Carrillo, que de nou se salva de l'expulsió i seguirà una setmana més concursant. Els últims dies no han estat especialment fàcils per ella dins del reality i, de fet, va arribar a acusar el concurs de males pràctiques i va qüestionar la tasca dels psicòlegs del programa que no l'havien sabut ajudar quan ella considerava que ho necessitava. Més tard, Jorge Javier Vázquez li va demanar que rectifiqués i que retirés les seves paraules per respecte a la cadena i a la productora responsable del format.

Alba també va demanar abandonar el concurs i el presentador li va recordar que, si ho feia, hauria de pagar la sanció associada que això implica.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari