«No va tenir cap càncer»: La informació que posa 'Sálvame' fora de joc

El programa torna a estar al centre de la polèmica

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
Sálvame torna a estar al centre de la polèmica pel càncer de pàncrees de Kiko Hernández | Telecinco

Kiko Hernández sempre s'ha caracteritzat per donar gran quantitat d'informació dels famosos per a 'Sálvame'. Les seves bombes són ja mítiques al programa que presenta Jorge Javier Vázquez. Però també, el col·laborador i conductor eventual de 'Sálvame', té grans detractors com Marta Cibelina, que el qualifica d'acudit.

La cronista de 'El Espanyol' apuntava que l'Associació Espanyola contra el Càncer va realitzar una crítica molt dura a propòsit del càncer de pàncrees de Kiko Hernández, a més de manifestar que els «semblava lamentable frivolitzar amb una malaltia que genera tant patiment a qui la pateix en el seu entorn».

Hi va haver una petició en internet perquè Kiko Hernández fos destituït

A banda d'aquest desagradable episodi, fins i tot hi va haver alguna petició a internet demanant que Kiko Hernández fos destituït com a col·laborador de 'Sálvame', però finalment tot va quedar en res. Sembla que l'error que Kiko va cometre fa anys no s'oblida, i aquest dimecres 15 de juliol Pipi Estrada s'ha encarregat de recordar-ho a través de les xarxes socials, una cosa que segur ha fet enfadar i molt al col·laborador de 'Sálvame'.

Les dures paraules de Pipi Estrada sobre Kiko Hernández

«És molt trist la falta d'ètica i de moral que existeix en aquest país. Un individu, que es va inventar un càncer de pàncrees pel que té q pagar les costes del judici que ha perdut i el premi és posar-lo de presentador al capdavant d'un programa a la tarda. Aquesta és la moral!», ha sentenciat Pipi Estrada. Un comentari, a través de la xarxa social Twitter, que no ha passat desapercebut i que ha generat tota mena de reaccions.


Comentaris

envia el comentari