Primer pla de Kiko Hernández en un photocall

«No ens podíem ni veure»: 'Sálvame' revela el secret més ben guardat de Telecinco

Kiko Hernández destapa la mala relació que hi ha entre els membres de dos dels programes estrella de Telecinco

 Kiko Hernández ha deixat anar una bomba sobre un dels grans secrets de Telecinco.

 

El tema se centrava sobre dos dels programes més importants de la cadena a la dècada dels 2000. I és que sembla que la relació entre els membres d'aquests dos espais estrella era gairebé nul·la.

És més, «no ens podíem ni veure», segons va revelar ahir a la tarda el col·laborador madrileny a 'Sálvame'. Parlem dels programes 'Aquí hay tomate' i 'A tu lado', que s'emetien a la tarda.

Kiko Hernández revela la mala relació entre dos programes estrella de Telecinco

El que va passar en ple directe a 'Sálvame' ha sorprès l'audiència. Tot i que el presentador estrella, Jorge Javier Vázquez, no hi era perquè tenia laringitis, el programa no se'n va ressentir.

Imatge de Kiko Hernández a la tornada a Sálvame el 26 d'octubre de 2021
Kiko Hernández ahir va deixar anar una bomba informativa a 'Sálvame' | Telecinco

La tarda va començar molt complicada per a una de les col·laboradores, Carmen Alcayde. Hi havia un secret del passat de la valenciana que el programa dirigit per David Valldeperas amenaçava de treure a la llum.

La col·laboradora estava molt nerviosa, ja que patia pensant com se la jugarien amb aquesta informació que havien de donar.

Expliquen Emma García a 'Viva la Vida'Segons sembla, les estrelles dels programes 'A tu lado' i 'Aquí hay tomate' no es portaven gens bé | Telecinco

Mentre els tertulians parlaven de la relació que Carmen tenia amb els seus companys del programa 'Aquí hay tomate', de sobte, Kiko Hernández va afirmar que «hi va haver una època en què la presentadora de 'A tu lado' i els presentadors de 'Aquí hay tomate' tenien molt mala relació».

«Canviàvem de passadís per a no coincidir»

Kiko explicava: «L'enfrontament va durar gairebé dos mesos. Acabava el 'Tomate' i començàvem nosaltres, i no paràvem de donar-nos hòsties», confessava Kiko.

«Ens portàvem fatal. És més, procuràvem no creuar-nos. A vegades, ens canviàvem de passadís per a no coincidir», revelava el col·laborador de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde presentant 'Aquí Hay Tomate'
Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde presentant 'Aquí hay tomate' l'any 2008 | Telecinco

Carlota Corredera en certa manera va desmentir el que Kiko acabava d'explicar, que va deixar tothom estupefacte. «L'etapa de guionista al 'Tomate', la recordo amb una sinergia brutal. Ens retroalimentàvem moltíssim de 'A tu lado'», va dir la gallega.