‘Si no t’hagués conegut’, la nova sèrie de ciència-ficció de TV3

La sèrie s’estrenarà el proper 15 d’octubre a les 21:55 hores

Els protagonistes de 'Si no t'hagués conegut', la nova sèrie de TV3
Els protagonistes de 'Si no t'hagués conegut', la nova sèrie de TV3 | TV3

TV3 continua renovant la seva graella. La televisió catalana estrenarà dilluns vinent, 15 d’octubre, la sèrie d’amor i ciència-ficció ‘Si no t’hagués conegut’. La renovadora proposta de TV3, així mateix, comptarà amb actors coneguts a la casa com Montse Guallar i Javier Beltrán i arriba a la graella per substituir ‘La Catedral del Mar’.

El director de TV3, Vicent Sanchís, va presagiar ahir en l’estrena oficial un gran futur per al nou contingut. «Hem vist el primer capítol i els dubtes s’han esvaït del tot. Estem al davant d’una gran sèrie que no té res a veure amb el que s’ha fet abans, i amb un nivell de qualitat excepcional», va comentar mentre admetia el risc del nou format: «La ciència-ficció podia complicar les coses».

 

«L’excepcionalitat» de ‘Si no t’hagués conegut’

Més enllà de ser una proposta d’allò més renovadora —TV3 fa molts anys que no aposta per un tipus així— el cert és que la sèrie ha generat un enorme ressò a la casa. Sanchís, de fet, en remarcava la «qualitat excepcional» del producte que s’estrenarà a partir de dilluns vinent.

Ho feia, en aquest sentit, després que reconèixer que serà molt difícil superar la seva predecessora. «’La Catedral del Mar’, ha posat el llistó molt alt», va explicar el mateix Sanchís.

Imatge promocional de 'Si no t'hagués conegut'
Imatge promocional de 'Si no t'hagués conegut' | TV3

 

«Un luxe i un miracle per TV3»

«Aquest producte, nascut de la mà de Sergi Belbel i amb els actors que el lideren, és un luxe per a TV3 i un miracle», explicava Oriol Sala-Palau, cap de Ficció de TV3 mentre assegurava:  «És una sèrie que la pensàvem des de feia temps, però que ens ha costat produir-la pels temps difícils que hem passat».

Finalment, també cal comentar que la sèrie ha estat gravada i produïda en temps rècord, ja que es va començar a gravar al maig i arribarà a les pantalles el proper dilluns, 15 de setembre. «És un èxit i una aposta seriosa», al·legava el mateix Sala-Palau.


Comentaris

envia el comentari