Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall

Noa, la filla adoptada d'Anne Igartiburu que ja és tota una dona

La primogènita de la presentadora ja té 20 anys

Més enllà de la faceta artística d'Anne Igartiburu que tothom hem vist a la televisió, la presentadora té una vida personal fascinant que l'omple de felicitat.

La llarga trajectòria professional que ha fet a la petita pantalla no li ha fet perdre les ganes de formar una família i gaudir al màxim de la maternitat. I és que la presentadora té tres fills.

Són el motor de la seva vida i les persones que l'ajuden a seguir amb tocar de peus a terra. Ella mateixa ho ha deixat clar a les xarxes socials, on no només comparteix contingut sobre els projectes laborals que té, sinó també de l'amor que sent per la seva família.

«Vaig seguint els teus passos perquè així ho vaig fer amb la meva mare i perquè ets la meva mestra, com ho va ser ella. M'agrada caminar amb tu. Sentir-me acompanyada i acompanyar-te a cada pas. Gaudeixo i aprenc, amb amor infinit i alegria. Soc mare, i això m'omple tant que celebro la vida cada dia», escrivia fa uns mesos al seu compte d'Instagram amb motiu del Dia de la Mare. I va acompanyar la publicació amb una fotografia on surten la seva filla petita i ella juntes.

La gran família d'Anne Igartiburu: dues filles adoptades i un fill biològic

Al llarg de les últimes dècades, Igartiburu ha format una família meravellosa i multicultural. Té tres fills, i segons ella, són el pilar de la seva vida.

La primera que li va robar el cor va ser Noa, l'any 2004. La nena, procedent de l'Índia, només tenia tres anys quan la presentadora i el ballarí Igor Yebra, amb qui s'havia casat aquell mateix any, la van adoptar.

Anne Igartiburu posant al photocall dels premis de l'Acadèmia de la Televisió
Anne Igartiburu té dues filles adoptades i un fil biològic | GTRES

Tanmateix, tal com va confessar a la televisió, el procés d'adopció el va fer en solitari. Tant el de la seva primera filla com el de la segona, Carmen, que va arribar a la seva vida uns quants anys més tard, el 2013, quan la va adoptar al Vietnam.

«Adoptar com a mare soltera és una aventura, i més en països com l'Índia o el Vietnam, on la llei canvia cada dos per tres. Anar sola a aquests països sent dona és dur», reconeixia Anne, segons recull 'El Español'.

Pel que fa a Nicolás, l'únic nen que té, encara és petit: només té cinc anyets. A més, és el seu únic fill biològic, fruit del matrimoni amb el director d'orquestra Pablo Heras-Casado.

Anne i Pablo ja no estan junts. Van trencar la relació aquest mateix any, però continuen sent amics pel bé dels nens.

Anne Igartiburu amb ulleres de sol passejant amb la parella
Anne Igartiburu es va separar del seu marit, Pablo Heras-Casado, el febrer d'aquest any | GTRES

Noa, la primogènita d'Anne Igartiburu que ja té 20 anys

Durant molts anys, Noa va ser l'única filla de la presentadora. Va ser la seva mà dreta i la seva gran aliada. Ara ha fet 20 anys i ja és tota una dona, i la diferència d'edat que es porta amb els seus germans ha fet que sigui un suport fonamental per a la presentadora.

La jove ha preferit mantenir-se al marge de l'exposició mediàtica de la seva mare. De fet, és molt discreta i no li agrada cridar l'atenció.

Imatge d'Anne Igartiburu amb la seva filla Noa el 2014
Noa es vol mantenir allunyada del focus mediàtic | GTRES

Quan era adolescent, Noa no se separava mai d'Anne. Els reporters els feien fotos contínuament a la via pública i als esdeveniments on assistien.

No obstant això, ara que és més gran, la primogènita de la presentadora porta una vida més independent, tot i que, com era d'esperar, continua sent el gran suport de la seva mare, que ara està més centrada a educar els seus dos fills més petits.

Carmen i Nicolás ara són els grans protagonistes del compte d'Instagram d'Anne, que  no dubta a portar-los a la feina i compartir amb ells el màxim de temps possible.