Fotografia de Juanma Castaño.

Noelia, l'exdona de Juanma Castaño que no pot perdonar-li com va marxar de casa

Es filtra la manera com Juanma Castaño va decidir marxar de casa

Juanma Castaño fa anys que és al món del periodisme, però no ha estat fins ara quan ha acaparat l'interès de l'opinió pública. I tot ha estat després de participar a Masterchef Celebrity.

Masterchef Celebrity l'ha capultat a la fama

Prendre la decisió de concursar al talent culinari més famós d'Espanya ha estat la millor opció que Juanma Castaño va poder prendre. Aficionat a treballar per als mitjans esportius, el gijonès entrava de ple al cànon que TVE buscava per a un programa d'entreteniment.

«Amb mi no tindran cap problema, no sóc rival», afirmava als mitjans de comunicació abans de participar-hi. Contra tot pronòstic, va aconseguir el premi, però també amb una allau de preguntes sobre la seva vida personal.

Juanma Castaño i la seva mare a Masterchef
Juanma Castaño amb la seva mare durant la seva participació a Masterchef Celebrity | RTVE

Poc acostumat a parlar-ne, Juanma Castaño va sentir a les seves pròpies carns el que significava ser un personatge públic. Això va passar després que la seva xicota acudís a l'última prova de Masterchef que el va fer guanyador.

Un moment que canviaria per sempre la vida de Juanma Castaño. Des de llavors, l'interès per saber més de la seva parella actual, així com dels seus fills i de la seva exparella no ha desaparegut.

«Quan rasquin veuran que soc molt avorrit, aquí no hi ha res. Soc un paio amb la seva parella, la seva família, els seus fills i res més. Ells buscaran una cosa més extraordinària», afirmava en una de les últimes entrevistes.

La vida privada i polèmica de Juanma Castaño

Actualment, Juanma Castaño manté una relació amb Helena Condis. Una famosa periodista esportiva que segueix l'actualitat del Barcelona i que va cridar l'atenció dels mitjans quan va trepitjar el plató de Masterchef.

Imatge de Juanma Castaño amb la seva parella Helena Condis
Helena Condis i Juanma Castaño tenen una relació sentimental | GTRES

No obstant això, els papers han canviat perquè ara és la seva exparella i fills els que no deixen de sortir als titulars. I tot per destapar-se la manera com Juanma va trencar amb Noelia Diego .

La ruptura traumàtica de Juanma Castaño i Noelia

Pel que sembla, la relació de Juanma Castaño i Noelia Diego no va acabar gaire bé. Després de compartir molts anys de vida, la parella no passava pel seu millor moment.

Molts mitjans de comunicació asseguren que Helena Condis va ser la responsable de la ruptura. Juanma Castaño se n'hauria enamorat, per la qual cosa acabaria confessant-ho a la seva dona.

Juanma Castaño i la seva exparella
Juanma Castaño i Noelia Diego van tenir una llarga relació sentimental | Cedida

Això va ser la gota que va fer vessar el got, ja que va acabar finalment amb la relació. Una que tenia en comú dos fills, Pablo i Dani.

Aquests, es van mantenir al marge de la sonada victòria de Juanma Moreno a Masterchef. Encara que sembla que els seus desitjos de seguir en l'anonimat no s'estan complint.

Ha estat el mateix Juanma qui ha fet públic l'odi que tenen els seus fills a la fama. I els problemes que hi ha tingut després de guanyar el programa de cuina.

Problemes amb el seu fill gran per la fama

«He tingut més problemes amb el meu fill gran, que és molt poc inclinat a tot això i   no li agrada gens que la gent em conegui. Però ho porta millor perquè està veient que és un costat positiu, afectuós de la fama» explicava Juanma.

Juanma Castaño i els seus fills
Juanma Castaño en una platja amb la seva exparella, Noelia Diego, i els seus dos fills | GTRES

Tot i que la seva vida personal a poc a poc està sortint a la llum, és innegable que Juanma travessa per un bon moment. La vida professional li somriu, ja que actualment treballa a El Partidazo de Cope.

I la seva vida personal no es queda enrere. El periodista gaudeix cada dia d'Helena Condis, de qui assegura estar molt enamorat.