Noemí Galera contesta les dures crítiques de Risto i Rafael Amargo

A punt d'estrenar un nou programa musical a TVE, la directora de l'acadèmia d''OT' parlava clar: «En Risto que digui el que vulgui»

Noemí Galera
Noemí Galera ha contestat les crítiques rebudes per part de Risto i Rafael Amargo | GTRES

El nou 'talent show' musical de TVE, ‘La mejor canción jamás cantada’ està a punt d’arrencar aquest divendres 15 de febrer amb Noemí Galera com a membre del jurat i Roberto Leal com a presentador del programa. Un format que recuperarà cançons de diverses dècades i que seran interpretades per exconcursants d’'Operación Triunfo', juntament amb altres cantants coneguts del panorama musical.

Noemí Galera presentava el nou format als mitjans el passat dijous i, en l’entrevista que se li va fer, va haver d’abordar la incòmoda situació que s’ha creat envers Risto Mejide i Rafael Amargo, a causa de les polèmiques declaracions que han realitzat sobre el programa ‘Operación Triunfo’.

Noemí respon les crítiques

Noemí Galera decidia respondre les crítiques en què s’ha vist envoltada per part de Risto Mejide qui, en el seu programa ‘Chester’ i amb Jesús Vázquez de convidat, va confessar: «Jo volia carregar-me el programa, (...) no volia fer una altra edició després de la primera, i vaig estar des del principi molestant a la productora i a Noemí».

Noemí Galera, amb ganes de suavitzar la situació, afirmava: «No ens portàvem malament, ens portàvem bé». I ara? «Ara no ens portem ni bé ni malament perquè no he tornat a saber res d’ell des de llavors, ni hem tornat a coincidir», admetia. Per acabar d’una vegada per totes amb la controvèrsia, va voler tancar el tema amb l’elegància que la caracteritza: «Que en Risto digui el que vulgui. Felicitats, gràcies».

Noemí Galera com a directora de l'Acadèmia d''OT'
Noemí Galera formarà part del jurat del nou programa musical de TVE | YOUTUBE

 

D'altra banda, la catalana es pronunciava també sobre les declaracions de Rafael Amargo, qui va arribar a dir sobre 'Operación Triunfo' que el programa «no tenia l’ànima neta». Segons Noemí Galera, no recordava que ningú li hagués dit al ‘bailaor’ com devia fer la seva feina quan va ser contactat per participar en el programa.

El descans d’'Operación Triunfo'

La directora de l’acadèmia va aprofitar per fer un repàs del format que tantes alegries li ha donat. En la seva reflexió va parlar sobretot del canvi d’actitud per part del públic que va succeir entre l’edició del 2017 i la del 2018, afirmant textualment que el 2017 semblava que «pixessin colònia», perquè tot era meravellós i que, en canvi, el 2018 tothom va ser excessivament crític amb ells.

Preguntada per si assistirà a Eurovisió a veure en Miki aquest any, ha confessat que no, perquè ja està escarmentada pel que va passar l’any anterior: «No aniré a Tel Aviv. L’any passat vaig anar a Lisboa i vaig ser molt criticada».


Comentaris

envia el comentari