Noemí Galera revela que Amaia va deixar 'El número uno' per seguir els seus estudis

Amaia Romero, la guanyadora de 'Operación Triunfo', va deixar el programa 'El número uno' per seguir els seus estudis quan tenia onze anys, segons afirma Noemí Galera.

Amaia Romero, ganadora de 'OT 2017'.
Amaia Romero, guanyadora d''OT 2017'. | Cedida

 

A hores d'ara Amaia Romero s'ha guanyat el cor de tota Espanya, tant per la seva sinceritat com per la seva espontaneïtat. No amaga els seus pensaments i no té filtres davant la càmera, i això és difícil de trobar en la televisió actual. En qualsevol cas, des del seu èxit a 'Operación Triunfo' ens hem afanyat per conèixer els detalls de la seva vida, però hi ha una cosa que se'ns ha escapat a tots.

En tot aquest temps, ha estat Noemí Galera l'encarregada de guiar-la en el seu èxit, i és que tant reconeixement no ha de dur per un camí gens fàcil. El cas és que ha estat la mateixa professora de l'acadèmia qui s'ha encarregat de descobrir l'últim secret de la noia de Navarra que ens ha gunyat el cor a tots.

El secret d'Amaia i el seu pas per ‘El número uno’

Va passar durant el rodatge d''El número uno', un programa que va dur a terme Tinet -la mateixa productora d''Operación Triunfo- encara que no va tenir tant èxit. En aquell espai vam poder conèixer a una joveníssima Amaia, que ja començava a mostrar les seves qualitats com a artista.

Amaia Romero durante su paso por 'El número uno'.
Amaia Romero al seu pas per 'El número uno'. | Antena 3
 

La primera trobada televisiva es va produir el 2011, quan tenia 11 anys. Allà ja va destacar, encara que ningú imaginava que acabaria sent, anys més tard, la dona del moment. «Si et sóc sincera, hi havia tants nens que ni tan sols la recordava», explica Galera.

Els seus pares, preocupats pel seu futur

Després del seu pas per 'Cántame una canción' es va fer un forat a 'El número uno', però els pares d'Amaia no tenien gens clar que deixés els estudis per dedicar-se a cantar. D'aquesta manera, Tinet i els pares de la jove van pactar la seva sortida del programa.

En tot això va tenir molt a dir Mónica Naranjo, que li va dir el següent a Amaia: «Et juro, Amaia, que t'estic fent el favor de la teva vida. Perquè si ara mateix fas una pausa en el camí, i el reprens d'aquí a uns anys, llavors volaràs». Mai es va imaginar Mónica Naranjo la raó que tenia.


Comentaris

envia el comentari