IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Noemí Galera va començar al món de la televisió buscant l'amor a un programa de TV3

La directora de l'acadèmia va trobar una parella i va guanyar molts diners i una volta al món

La directora de l'acadèmia d''Operación Triunfo', Noemí Galera, ha tornat a la televisió acompanyada de l'èxit que està tenint aquesta edició del concurs. La catalana sempre ha donat suport als concursants quan ho han necessitat, ha dit el que pensa en tot moment i s'ha convertit en una de les protagonistes i figures representants del famós programa.

Per això, ara s'està tafanejant el seu passat i la seva vida personal, fet que ha provocat que surti a la llum el seu peculiar inici al món de la televisió. Galera va acudir a un programa de cites conegut sota el nom 'Amor a primera vista' que s'emetia a TV3, en directe.

La directora de l'acadèmia va aparèixer per primera vegada a la televisió com a participant d'un programa d'amor de TV3
La directora de l'acadèmia va aparèixer per primera vegada a la televisió com a participant d'un programa d'amor de TV3 | Instagram (@noegalera)

Hi participava gent jove que volia trobar l'amor i, fins i tot, podien guanyar premis si superaven unes determinades proves de cultura general i d'afinitat. La seva participació en el concurs es va conèixer quan Mónica Naranjo va recopilar un vídeo de la directora de l'acadèmia al concurs de l'amor.

«Simpàtica, divertida, sensible i rebel», així es va presentar l'any 1991 davant les càmeres. Galera pretenia trobar un noi «guapo, morè i amb bon cul» i sembla que va aconseguir-ho perquè Josep, el 'tronista' d'aquella edició, va decidir marxar amb ella i, inclús, van guanyar una volta al món i 245.000 pessetes.

El seu actual amor

No obstant això, aquest amor ja es va quedar en el passat fa molt temps perquè es va enamorar d'una altra persona. El professor de cant del concurs 'Tu cara me suena' d'Antena 3, Arnau Vilà, és qui comparteix la vida amb ella des de fa set anys. La parella es va casar i van tenir dos fills, l'Aina i en Lluc, de set i cinc anys, respectivament.

Tot i que treballen en programes que es fan la competència i serien rivals en aquest aspecte, ambdós es mostren molt feliços i sovint publiquen fotos junts a les xarxes socials.

 

A este programa hay que venir protegido... #tengouncabezón #seríeentoamicara #lajodía

Una publicació compartida per  Arnau Vilà (@arnauvila73) el


Comentaris

envia el comentari