Noemí Galera: «No estic gaudint d''OT 2018'»

La directora de l'acadèmia considera que aquesta edició està sent «especialment intensa i esgotadora»

Noemí Galera no està del tot satisfeta amb aquesta edició d''OT'
Noemí Galera no està del tot satisfeta amb aquesta edició d''OT' | Instagram

Noemí Galera sembla que està d’acord amb els que opinen que l’edició 2018 d’’Operación Triunfo’ no està tenint la mateixa ‘màgia’ que l’edició 2017. La directora de l’acadèmia ha explicat, en el programa de TVE ‘Lo Siguiente’, que enguany té la sensació que «no estic gaudint del programa» i que li «fa ràbia», ja que queda menys d'un mes perquè s'acabi.   

En uns últims dies marcats per la gran esbroncada que va fer als concursants, Galera ha deixat entreveure que la seva connexió amb aquesta nova generació de ‘triunfitos’ no és tan bona com amb l’anterior. Ha definit aquesta edició com «especialment intensa i esgotadora». Admetent novament que és una «enamorada» del format, creu que enguany s’està perdent «una mica el focus de qui importa, que són els concursants».  

Tot i l’esbroncada, està contenta amb els seus alumnes

Encara que els ha cridat l’atenció en més d’una ocasió, no dubta en defensar els que en moltes ocasions ha considerat els seus fills, els quals defineix com «molt treballadors». Després de setmanes d’alts i baixos, explica que a la penúltima gala «les cançons de la setmana els van anar millor» i no té cap problema en confirmar que «va ser la millor». 

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuestra primera foto con los 16. Me encanta esta foto @manuguix . #ot2018 #papáymamá

Una publicación compartida de Noemí Galera (@noegalera) el

No li agrada que hi hagi un ‘favorit’ a cada gala

Una altra de les polèmiques que ha tractat és l’existència d’un ‘favorit’ setmanal. Creu que és una bona notícia que s’elimini aquesta figura a partir de la gala 10, serà la veritable forma de saber quins són els concursants amb més suport del públic. Ha explicat que l’audiència la té «despistada», ja que són molts els concursants que han obtingut aquest premi.

Tot i que afirma que «són les normes i s’han de respectar», diu que ara s’aconseguirà que els cantants d’’OT’ no estiguin tan protegits si fan una mala actuació. Ha confirmat que els professors s’han sentit frustrats quan han vist que un dels nois s’ha salvat tot i no cantar bé, arrossegant un dels seus companys a la nominació.  


Comentaris

envia el comentari