Imatge de Noemí Salazar

Noemí Salazar explica a 'GH VIP 7' com va ser la seva prova del mocador

Alba Carrillo i Irene Junquera han estat les companyes més interessades a conèixer els aspectes més desconeguts de l'ètnia gitana

Noemí Salazar és una de les concursants de la setena edició de 'GH VIP' i, de moment, sembla que està encaixant bé entre la resta dels seus companys. Un dels aspectes que més curiositat genera a la resta de concursants, especialment les noies, és la de conèixer la seva ètnia gitana.

Davant les preguntes de les seves companyes, la protagonista dels 'Gipsy Kings' va respondre sense cap mena de problema a algunes de les qüestions, en especial, la referent a la prova del mocador. Segons Noemí,  la cultura gitana ha canviat molt en els darrers anys i ja s'han trencat amb algunes de les obligacions com les de casar-se només amb persones de la mateixa ètnia.

c

Una íntima confessió

El mateix passa amb la prova del mocador, En aquest sentit,  Noemí va explicar que ella sí que se la va fer perquè des de petita somiava a fer-se-la. Preguntada per si no tenia por del resultat, ella va assegurar que si avui en dia t'exposes a fer-tela, ja saps a què vas. Aprofundint més en les curiositats de la seva prova, Noemí va confessar que a ella no li va fer mal i que, malgrat que ella està orgullosa d'haver-se-la fet, troba injust que els homes puguin fer el que ells vulguin abans del matrimoni sense cap mena de prova anterior.

Alba Carrillo i Irene Junquera van ser dues de les concursants que més atentament van escoltar la gitana. De fet, Carrillo va arribar a dir que: «Jo de veritat que crec que tinc sang gitana o que vaig ser gitana en una altra vida. M'al·lucina la cultura gitana, el que passa és que s'ha d'entendre».

També et poden interessar...