'El noi de l'escuradents' troba l'amor a 'Me quedo contigo'

Sergio, conegut per anar tot el dia amb un escuradents a la boca, va saltar a la fama per aparèixer amb aquest tros de fusta fins i tot al seu DNI

Sergio i Tayana a 'Me quedo contigo'
Sergio i Tayana a 'Me quedo contigo' | TELECINCO

Sergio, més conegut com ‘el noi de l’escuradents’, està d’enhorabona; i és que sembla que podria haver trobat l’amor. Aquest noi, que ja va participar amb anterioritat a ‘First Dates’ durant la seva recerca de l'amor, i que no va tenir sort, és conegut per anar tot el dia amb un escuradents a la boca. Tant és així que no se’l va treure ni per fer-se la fotografia del DNI, on efectivament, hi apareix amb aquest 'complement' entre les dents.

Decidit a trobar l’amor doncs, Sergio va assistir fa uns dies al programa ‘Me quedo contigo’ de Telecinco, per provar sort i aconseguir lligar amb una noia que acceptés el seu peculiar hàbit. Com era d’esperar, el concursant va aparèixer amb el seu escuradents a la boca i la majoria de mares van pitjar el botó per rebutjar-lo i que no acabés amb les seves filles. Les noietes que estaven a l’espera del seu príncep blau també el van criticar de valent: «Li ha d’olorar la boca a fusta amb tant d’escuradents», «Deu tenir tèrmits a la boca».

 

Sergio troba  l'amor al costat de Tayana

Dues de les noies, però, no van tenir la mateixa mala impressió que les altres, i van pitjar el botó decidides a conèixer a aquest noi tan peculiar. La possible història d’amor amb una d’elles es va truncar de seguida que la seva mare li va apagar el faristol, però Tayana, en canvi, va tenir la sort que la seva mare no el rebutgés. 

 

Després d’expressar que Sergio li havia agradat, van tenir una cita i van encaixar a la perfecció, abandonant el programa per seguir coneixent-se fora de les càmeres. A més a més, per demostrar-li el seu amor, Tayana fins i tot es va atrevir a posar-se un escuradents també ella i seguir-li el joc, i finalment es van fer un petó.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari