Una noia de 28 anys rebutja la seva parella de 52 anys a 'First Dates' per ser «massa jove»

A Soraya no li va convèncer el caràcter modern de la seva parella, encara que era 24 anys més gran que ella

Soraya y Jos durante su cita en 'First Dates'
Soraya i Jos durant la seva cita a 'First Dates' | Cuatro
 

Els comensals de 'First Dates' han tornat a encendre les xarxes.van anar a buscar l'amor al restaurant de Carlos Sobera. 

  

  

I és que encara que Soraya té 28 anys, va assegurar que prefereix que la seva parella sigui molt més gran que ella i que, de fet, fins i tot ha sortit «amb homes més grans» que el seu pare, perquè no creu que algú de 30 compleixi les seves expectatives amoroses: té una filla de 5 anys i busca una estabilitat que no creu que algú de la seva edat pugui donar-li.

«M'agraden més grans perquè tinc una filla i un xaval de 30 anys no és el que busco», explicava Soraya només començar. La dona va acudir a la seva cita sense preparar menjar, tot i que la temàtica de 'First Dates' aquella nit consistia a portar un plat preparat per un mateix perquè l'altra persona pogués degustar-lo.

Molt jove per a la seva edat

El programa va decidir organitzar-li la cita amb Jos, un cuiner madrileny 24 anys més gran que ella però molt alegre, modern i ambdós van descobrir que tenien moltes coses en comú, però no les suficients.

«Ets massa jove per la teva edat, ets molt modern i potser jo buscava algú una mica més clàssic», confessava Soraya sense tallar-se un pèl, tot i que la seva cita s'havia mostrat decidit a repetir i tornar a quedar amb ella.

Soraya tenía claro lo que buscaba en 'First Dates'
Soraya tenia clar el que buscava a 'First Dates'

Soraya desconfiava de Jos

Malgrat tot, els dos es van donar l'oportunitat de conèixer-se i van arribar a parlar de tot tipus de temes, fins i tot sexuals: «Sexualment parlant no tinc límits. Sóc molt afectuós. Puc estar hores», li comentava Jos, disposat a conquistar-la. 
 
 
«Jo sóc molt passional, el sexe és sexe i l'amor és una altra cosa. Dins del llit no hi ha límits», li va respondre ella, qui més tard confessava que, en realitat, no confiava «que un home amb 52 anys pogués tirar-se hores donant-ho tot».

Comentaris

envia el comentari