IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una noia rebutja a un noi gironí pel seu aspecte físic a 'First Dates'

La tensió durant el sopar va sorgir en parlar de les seves primeres impressions

La cita entre Ana y Óscar no fue nada bien
La cita entre l'Ana i l'Óscar va ser molt tensa. | Cuatro

L'Ana i l'Óscar han sigut els dos protagonistes de l'última cita polèmica del programa de'First Dates'. Dos joves que anaven al programa de Cuatro a buscar l'amor, però que no va ser això, justament, el que s'hi van trobar. De fet, ha sigut tot al contrari, ja que quan els joves van començar a parlar de les primeres impressions que s'havien emportat un de l'altre, van començar a sorgir molts comentaris irònics. .

L'Ana, una estudiant de psicologia de A Coruña, de 21 anys, amant dels animals, que vol especialitzar-se en violència de gènere i que es defineix com una persona introvertida i riallera, va ser la primera a tirar la pedra. D'altra banda, l'Óscar, un ceramista de Girona, de 24 anys, que vol ser veterinari, va convertir-se en la víctima. 

El gironí no sabia que contestar-li

Des d'un primer moment es va poder observar que la química entre ells dos era inexistent. De fet, no trobaven tema de conversa, ni sabien què dir-se, convertint-se en una cita molt incòmoda. No obstant, l'Óscar encara no sabia el que li esperava una vegada traguessin el tema de les primeres impressions. 

Una tensió que traspassava la pantalla 

Ana va ser la primera a preguntar quines sensacions havia tingut l'Óscar en veure-la per primera vegada. L'Óscar, amablement, va contestar-li: «Bé, ets una noia bonica, com ja deus saber». No obstant, la noia no va ser tan agradable: «No, és que, o sigui, m'agraden les persones atlètiques, eh, i ja està». Unes paraules que no van ofendre al gironí, qui va contestar-li amb un simple «vale».

No obstant, l'Óscar va acabar defensant-se i va dir davant de les càmeres: «Si fos un noi atlètic, demanaria una noia model, una noia 10. Com que no ho sóc, demano una noia normaleta. Jo crec que sí, és demanar una cosa que no tens». 

Finalment, el noi va preguntar-li a l'Ana si volia afegir alguna cosa més, i ell, irònicament, es va apoderar de l'escena: «Jo crec que ja he explicat bastant», posant així punt final a una de les pitjors cites del programa. 


Comentaris

envia el comentari