Concursantes de 'La Casa Fuerte 2' sentados en el jardín en la gala de estreno del reality

Surt a la llum el nom de la nova concursant que entra avui mateix a 'La Casa Fuerte'

Es tracta d'un rostre molt conegut de la televisió

Aquesta nit Telecinco emetrà un nou programa de 'La Casa Fuerte'. I es tractarà d'un programa molt especial. Per què? Perquè, per primera vegada, es viurà l'expulsió d'un dels concursants, després que la direcció introduís canvis en la mecànica del joc. Sí, perquè els baixos índexs d'audiència han portat a prendre aquesta mesura.

L'extronista Albert Álvarez o Mari Cielo Pajares, filla d'Andrés Pajares, serà l'eliminat i el seu lloc serà ocupat per un nou famós. Sí, algú molt conegut a casa nostra entrarà al reality avui. I cal saber que el mitjà de comunicació 'Fórmula TV' ja ha revelat la identitat d'aquest. Saps de qui es tracta? De Marta Peñate.

Qui és Marta Peñate?

Els fans incondicionals de 'Gran Hermano' coneixen segur a la nova concursant de 'La Casa Forta'. Es tracta d'una jove canària que va participar en l'edició número setze de l'esmentat reality, edició la qual va guanyar Sofia Suescun. Allà, si per alguna cosa va destacar, va ser pel seu fort caràcter, que la va portar a protagonitzar més d'una confrontació amb algun dels seus companys.

No obstant això, ella està ara en un punt de màxima actualitat, i no precisament per aquest concurs, sinó perquè ha participat aquest any a 'La isla de las tentaciones'. Amb el seu xicot Lester, amb el qual feia onze anys que mantenien una relació, va acudir a aquest programa per posar a prova el seu amor. I el resultat de la mateixa va ser que no només va trencar amb ell, sinó que va viure una gran passió. Sí, perquè va acabar intimant amb Dani, un dels temptadors.

La seva faceta dramàtica, el fet que no té 'pèls a la llengua' o les discussions amb el que era el seu nuvi fins llavors van cridar l'atenció. I més encara els seus comentaris i el seu enuig quan va descobrir que ell havia tingut relacions sexuals amb Patri.

Sigui com sigui, el que està clar és que Marta Peñate no deixa indiferent a ningú. I potser per aquest motiu ha estat escollida per la productora Bulldog TV per participar a 'La Casa Fuerte'. A més, aquesta personalitat que té la pot portar a xocar amb altres concursants, fet el qual donaria molt de joc. 

Marta es veurà les cares amb un 'enemic'

Quan aquesta nit la canària entri al reality de Telecinco iniciarà una etapa que no serà gens fàcil per a ella. Per què? Bàsicament perquè s'haurà de veure les cares amb algú amb el qual no es porta gens bé. Ens estem referint a Tom Brusse.

Sí, perquè cal recordar que aquest també ha participat a 'La isla de las tentaciones' i en aquest programa va fer una gran amistat amb Lester, l'ex d'ella. Tom va donar suport a aquest en tot moment i això li va comportar que protagonitzés als platós moments tensos amb la jove.

Per aquest motiu, un dels instants amb més 'morbo' de la vetllada serà el retrobament entre Tom i Marta. I és que segur que donarà molt a parlar.

Què passarà més a la gala d'aquesta nit?

A més de l'entrada de Peñate, cal subratllar que, com hem esmentat anteriorment, es viurà la primera expulsió. Albert i Mari Cielo es juguen ser els eliminats. Caldrà esperar per veure la decisió de públic. Tanmateix, és cert que ell té molts fans després del seu pas per programes com 'MYHYV' i per 'Supervivientes'.

Així mateix, es produirà un nou assalt, protagonitzat per una parella d'acampats i per una altra de residents. I, per descomptat, segur que Isa Pantoja torna a tenir rellevància en la gala. Sí, perquè possiblement se li donin a conèixer les últimes dades del conflicte entre la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu germà, Kiko Rivera. La jove ha demanat estar informada el respecte i és possible que se li revelin detalls de les confessions que el DJ ha donat a l'especial 'Cantora, la herencia envenenada'.