La notícia de Telecinco a Bertín que el pot deixar descol·locat

El cantant té propostes per part de Vasile

Bertín Osborne torna a generar polèmica per la seva opinió sobre el feminisme
Bertín Osborne té nous projectes amb Telecinco | CUATRO

A més de ser un dels rostres més emblemàtics de Telecinco, Bertín Osborne és també un dels artistes més polèmics mediàticament parlant, a causa de les seves declaracions.

No és d'estranyar que Vasile hagi decidit apostar per ell per a realitzar un nou programa. Segons diversos mitjans, «Telecinco va aconseguir convèncer-li amb nous projectes, ja que 'Mi casa es la tuya' no està collint una bona audiència».

Tant és així, que la cadena li hauria proposat participar en 'Superviventes 2020' i fins i tot Bertín s'hauria sotmès ja a diferents proves mèdiques per a posar rumb a Hondures. Malgrat que és una informació que es repeteix en diversos mitjans, la veritat és que el de Jerez no para de desmentir la notícia assegurant que «de cap manera acudirà a Hondures» i que «comença a estar cansat» d'escoltar aquestes informacions falses.

Les seves filles volen que vagi a Supervivientes

Això si, cal recordar que el presentador ha deixat clar en diverses ocasions que no li importaria participar en el reality. «Perquè jo qualsevol dia m'embolico la manta al capdavant i m'animo a ser aquí. Si anés, no planificaria una altra cosa més que guanyar-ho. Les meves filles no paren de dir-me que vagi, que segur que guanyaria. Clar, les meves filles em veuen com Superman i creuen que arrasaria amb tot allò. Jo segurament al cap de cinc dies ja estaria plorant i dient que vull tornar a Sevilla», assegurava donant a entendre que no volia separar-se de la seva família.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari