Plató de 'Sálvame Deluxe'

Un altre col·laborador de 'Sálvame', acusat de maltractament: mediten fer-lo fora

Les xarxes es mobilitzen traient a la llum els seus episodis més tèrbols

Kiko Matamoros s'ha convertit en l'objectiu de l'audiència de 'Sálvame'. El col·laborador és l'únic defensor amb el qual pot comptar Antonio David Flores en el programa de les tardes de Telecinco. I les seves controvertides declaracions de dilluns passat, 12 d'abril, el van convertir en 'Trending Topic'. La seva defensa respecte als suposats maltractaments de Rocío Flores contra la seva pròpia mare, qualificant-los de «cosa habitual», va ser la gota que va fer vessar el got.

Els espectadors van demanar que Kiko Matamoros fos expulsat de la televisió, com en el seu dia es va fer amb Antonio David Flores, per un episodi molt semblant narrat per Rocío Carrasco. En aquesta ocasió, però, va ser Makoke qui va acudir a la policia en haver estat víctima de presumptes maltractaments per part de Matamoros.

Surt a la llum l'atestat policial en contra de Kiko Matamoros

Poca gent entén com Kiko Matamoros defensa a ultrança el seu amic, Antonio David Flores. El col·laborador carrega cada dia sense pietat contra el testimoniatge de Rocío Carrasco i les seves declaracions encenen els defensors de la filla de Rocío Jurado. «Rocío Carrasco està malalta i trastornada», va opinar en una ocasió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El col·laborador no es talla ni un pèl a l'hora de posar dubte el maltractament psicològic de què va ser víctima Rocío Carrasco i les xarxes socials recorden com fa anys va ser el mateix Kiko Matamoros qui també va ser assenyalat per Makoke, que l'acusava de maltractar-la psicològicament. Recorrent a l'hemeroteca, 'Periodista Digital' publica un atestat policial del 2010, on es detallen un seguit d'agressions produïdes durant el matrimoni entre Kiko i Makoke.

Kiko Matamoros, arrestat

Tot va passar el gener de 2010. Makoke i Kiko Matamoros encara eren marit i muller quan va tenir lloc un episodi violent a domicili que tots dos compartien a Majadahonda (Madrid). Segons publica el mitjà citat, una patrulla de la Guàrdia Civil va acudir al domicili després de rebre una trucada d'auxili de la col·laboradora de 'Viva la vida'.

Després d'una nit de festa, la baralla entre el matrimoni es va desencadenar poc després d'arribar a casa. El citat mitjà publica l'atestat policial on es recullen les agressions de què va ser víctima Makoke en mans de Kiko Matamoros: «Segons el testimoni, Kiko Matamoros l'agafa pels cabells, tirant-la a terra per colpejar-la repetides vegades i, fins i tot, arribant a trepitjar-li la cara. Després d'escapar de les agressions, Makoke truca a Emergències des del telèfon de la planta inferior de la casa perquè el del dormitori va ser arrencat de la paret».

A conseqüència dels fets, el col·laborador de 'Sálvame' Va ser detingut pels agents que es van presentar al domicili conjugal. Però tan sols existeix l'atestat policial del que va passar aquella nit, ja que finalment Makoke va decidir no denunciar-ho: «No denunciaria el pare de la meva filla, no vull perjudicar-lo, només volia que se n'anés de casa» ha declarat.

Fa un mes Kiko Matamoros va passar un cap de setmana a comissaria

No és la primera vegada que transcendeix que Kiko Matamoros és detingut per la policia. El passat mes de març, el col·laborador va passar un cap de setmana a comissaria, després que Makoke li interposés una demanda per amenaces. L'origen d'aquesta denúncia radicava en les declaracions que va fer el col·laborador de 'Sálvame', on assegurava tenir en el seu poder una gravació que comprometia la seva exdona i el fill d'aquesta, Javier Tudela.

D'aquí que molts seguidors de 'Sálvame' hagin rescatat alguns episodis del passat de Kiko Matamoros per sustentar la petició que sigui expulsat de la televisió. Sense anar més lluny, una col·laboradora que va compartir fa temps plató amb Kiko el va qualificar obertament de «maltractador» per la seva defensa a Antonio David Flores després de l'emissió del documental de Rocío Carrasco.