Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Miamor perdido'

Nou contracte laboral per a Kiko Hernández: «Marxar de Sálvame...»

El col·laborador està encantat i feliç amb el seu nou projecte

Kiko Hernández no ha deixat de ser notícia aquestes últimes setmanes. Ho ha estat pel conflicte que ha tingut amb Alejandra Rubio i perquè ha revelat un greu problema de salut que va viure fa mesos.

Ara, però, és notícia per un altre motiu. En concret, perquè ha donat a conèixer que ha signat un nou contracte laboral. Es tracta d'un projecte que li fa molta il·lusió i que no sabem si l'allunyarà de 'Sálvame'.

Kiko Hernández afronta un nou repte professional

Des que el 2002 vam conèixer el madrileny, la seva vida ha canviat molt a nivell laboral. El vam descobrir quan va concursar a Gran Hermano 3, reality on va conèixer la seva parella, Patricia Ledesma, de la qual es va acabar separant, i que va marcar l'inici de la seva carrera al món televisiu.

Sí, perquè el seu caràcter indòmit i el fet que no tingui pèls a la llengua li van brindar l'oportunitat de treballar com a col·laborador de Telecinco. Des de llavors ha col·laborat en programes com 'A tu lado', 'Crónicas marcianas' o 'Sálvame'.

Un espai, aquest últim, on no només s'ha convertit en una de les seves peces claus, sinó on també exerceix de presentador. Així doncs, durant l'estiu, diversos dies ha ocupat el lloc de Jorge Javier Vázquez, Paz Padilla o Carlota Corredera.

Però sembla que la carrera de Kiko a la televició no para d'anar a més. Bona mostra d'això és que acaba de signar un nou contracte, notícia que ha compartit a les xarxes socials.

Està tan emocionat que ha penjat una fotografia a Instagram on apareix signant el contracte i l'ha acompanyat amb el següent comentari: «Sortir de @salvameoficial i tancar i signar el meu pròxim projecte laboral a La Muralla de Ávila. Moltíssima il·lusió i ganes de començar ja. Molt aviat us ho explicaré... si em deixen».

D'aquesta manera, ha explicat que s'enfronta a un altre repte laboral. Un repte 'misteriós' que ha acceptat fa unes hores signant un contracte en un conegut restaurant de la capital espanyola.

Les reaccions a la nova feina de Kiko Hernández

Com no podia ser d'altra manera, res més anunciar aquesta nova feina, molts seguidors li han donat l'enhorabona amb missatges com aquest: «Felicitats! Ets un crac televisiu».

Això sí, alguns incondicionals temen que aquesta oportunitat l'allunyi de 'Sálvame' i li han demanat que no deixi el programa: «Està bé fer més coses, però no te'n vagis de 'Sálvame'. Ets dels pocs que posa el masclisme al seu lloc».

Per descomptat, molts amics i companys de cadena també l'han felicitat. I entre aquests últims trobem des d'Alba Carrillo fins a Gema López, que li ha dit: «No pares!».

De la mateixa manera, Laura Fa li ha escrit: «De debò? Enhorabona».

El col·laborador no para

A més d'exercir de presentador i col·laborador de l'esmentat programa, Kiko també està al capdavant d'un espai de telebotiga. I ara, a això s'hi suma el nou repte del qual parlàvem abans. Però no és l'única tasca que té pendent.

No hem de passar per alt que molt aviat farà un pas important laboralment parlant. S'estrenarà com a actor d'una obra teatral, 'Diferente', en la qual comparteix cartell amb intèrprets de la talla d'Eva Marciel, Luis Santamaría, Fran Antón o Ángel Burgos.

Vaja, que el madrileny porta un ritme imparable. I això que la malaltia que pateix, artritis psoriàsica, li provoca dolors molt forts a les articulacions i problemes de mobilitat. Però està clar que no hi ha res ni ningú que el freni a l'hora de diversificar la seva carrera.