Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Nou cop per a Anabel Pantoja: «Ara ens exigeixen els regals»

Els convidats al casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez estan indignats

La ruptura d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez continua generant debat. I és que molts no donen crèdit que el seu matrimoni hagi durat tan sols quatre mesos.

Diversos companys de la col·laboradora han titllat els fets de 'despropòsit'. «Aquesta manera de fer les coses no hi ha Déu que ho entengui».

A més, sumat al cop dur d'haver de llegir l'exclusiva que Omar ha concedit a una coneguda revista, ara la neboda d'Isabel Pantoja ha rebut un altre duríssim revés.

«No és una tarda senzilla per a tu», deia Jorge Javier a Anabel tot just un dia després de la polèmica.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja ha tingut una vida sentimental complicada. | Mediaset

«Sí, però és que serà l'última. Ho sento, ja ho he decidit», al·legava Anabel Pantoja. De fet, fa molt poc ja amenaçava de deixar el programa. No trigava, però, a disculpar-se i demanar perdó pel seu impuls.

«Si es converteix en un circ, m'agafo l'equipatge i me'n vaig a les Canàries o on hagi d'anar», amenaçava els productors.

«No vinc aquí a justificar-me tota la punyetera vida perquè no em ve de gust. No puc amb les injustícies!»

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Anabel Pantoja i Omar s'han separat quatre mesos després de la seva boda | GTRES

En aquesta ocasió, però, insistia que ho deia de forma seriosa. «Anem a plató, que tinc ganes de veure alguns companys i acomiadar-me bé», assegurava la col·laboradora.

Una reacció que prenia per sorpresa tothom i que titllaven de desproporcionada. «El pitjor és fer-ho així en calent», li deien.

«No és en calent, ho tenia pensat des que va passar tot això», sentenciava ella molt segura. «Ha passat com als realities, quan entro i em fan fora al cap de tres dies».

Anabel Pantoja rep un altre cop duríssim després de la seva separació

A la cosina de Kiko Rivera li ha desbordat completament la situació. «Com que crec que no suportaré això, abans de muntar aquí drames i emprenyar-me amb la càmera, amb el senyor del cable o amb el presentador, prefereixo anar-me'n a casa meva».

«La separació la comenteu vosaltres i quan em tingui una parella o un amic us assabentareu per aquí. No em justificaré tota la punyetera vida», insistia molesta.

«No m'interessa estar aquí. De veritat, no m'interessa per la meva salut mental. Me'n vaig anar d'aquí malament, he tornat per intentar aclarir-me, tornar a una rutina i perquè venen bé els diners, però això m'està superant», lamentava.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fent-se un petó al seu casament
Anabel Pantoja i Omar el dia de la seva boda | GTRES

I és que no vol «tornar a cometre el mateix error una altra vegada». A més, per si no n'hi hagués prou, els convidats al seu casament estarien força indignats amb el que ha passat.

Justament per això, li haurien exigit els regals que van donar a la parella amb motiu de l'enllaç. Això, o obtenir alguna mena de compensació per les molèsties. Sobretot, perquè Anabel semblava tenir molt clar que el seu matrimoni no duraria.

«Estan força indignats amb aquesta situació, sobretot, per part d'ella, que si sabia que se separaria podia haver cancel·lat les noces».

«No tothom es pot permetre pagar un avió fins a La Graciosa, pagar un ferri, pagar l'hotel, el vestidor...», li retreien.

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Anabel s'ha trencat a 'Sálvame' | Telecinco

«Però, sobretot, estan indignats perquè Anabel ja sabia que se separaria». «Han invertit el seu temps i els seus diners per celebrar el no-res».

«Alguns convidats estan pensant a reclamar els diners o que se'ls compensi d'alguna manera per aquesta inversió. Hi ha gent que s'ha deixat el salari d'un mes perquè després aquesta parella duri quatre dies».

Omar no es tallava a l'hora d'atacar la seva encara dona a l'entrevista, deixant clar que «si ho arriba a saber, no s'hagués casat».

A més, donava a entendre que a Cantora va passar una cosa que ho canviava tot entre ells.