Muntatge fotogràfic d'Adela González i el plató de 'Sálvame'.

'Sálvame' fitxa Adela González, la presentadora que va enterrar la seva filla de 8 anys

Adela González debutarà al programa de Telecinco el pròxim dilluns 7 de febrer

'Sálvame' està vivint un dels seus pitjors moments d'audiències baixes i ara vol afegir cares noves de presentadors i col·laboradors per renovar el seu aspecte. Així, ha sortit a la llum que una de les noves incorporacions que la direcció ha decidit és Adela González.

L'espai de La Fábrica de la Tele sap que donar una bufada d'aire fresc pot ser la solució perquè l'audiència hi torni a confiar. Això sí, els últims dies, Jorge Javier treia pit per les bones dades del programa a col·lació de la ruptura entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors
'Sálvame' fitxa Adela González per donar més valor al programa de Telecinco. | Mediaset 

Gairebé dos milions d'espectadors i un 18 % de 'share' que fa que el programa tregui una mica el cap després d'un temps enfonsat a la misèria. El cas és que la «cúpula» ha decidit en les últimes hores incorporar un nou fitxatge al programa de 'Sálvame Naranja'.

Adela González recupera la il·lusió després de morir la seva filla de 8 anys el 2020

Després de la tornada de Terelu Campos al programa de les tardes de Telecinco per presentar el 'Lemon Tea', ara, els directors han anat a més. Han pensat en la incorporació d'una altra periodista amb experiència per donar un punt de vista diferent de l'espai de Mediaset.

Adela González
Adela González vol mirar cap al futur i donar la seva millor versió a 'Sálvame'. | Xarxes socials 

Es tracta d'Adela González, una professional del mitjà a qui tots recordem perquè fa un temps va patir la pèrdua de la seva filla de 8 anys.

La periodista i presentadora agraïa l'afecte mostrat després de la mort de la petita a causa del càncer. «Estem aclaparats per tantes mostres d'afecte davant la pèrdua de la nostra nena, la nostra sireneta», lamentava a Twitter.

Ara, la comunicadora comença una nova etapa a Mediaset després del seu pas per EiTB, La Sexta i Telemadrid. S'unirà a l'equip de l'espai vespertí des del pròxim dilluns, 7 de febrer.

La missió d'Adela González en la nova etapa televisiva

Així ho ha traslladat la cadena a través d'una nota de premsa. Exposen que la seva tasca serà «contextualitzar i aportar dades rellevants que actualitzin, complementin o resumeixin les informacions i els temes que es tractin a cada edició de 'Sálvame Naranja'. El programa que Telecinco emet de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores».

Adela González
Adela González Acuña està feliç d'abordar aquest nou repte professional a 'Sálvame'. | Twitter 

Aquesta nova comesa en un col·laborador de Telecinco no és novetat a la cadena. En altres programes és habitual que hi hagi una persona que encarrili el tema que es vol abordar. Un clar exemple és el de Maria Verdoy, a 'Viva la Vida', on la periodista posa en context els assumptes que es tracten al programa d'Emma García cada cap de setmana.

Adela González té una àmplia experiència en televisió

Adela González té una notable experiència en aquesta mena de treballs, després del seu pas per Telemadrid com a productora del magazín 'La Redacción'. Tot i que ja no s'emet, quan hi treballava Adela l'espai es va caracteritzar per combinar informació del cor amb actualitat.

A més, també la vam veure treballar davant de les càmeres com a presentadora de 'Madrid Directo', juntament amb Emilio Pineda, substituint Inmaculada Galván.

Adela González
Adela González Acuña té amb una llarga trajectòria professional com a periodista. | Twitter 

La comunicadora també ha presentat diversos especials informatius a EiTB, on González és una cara estimada a la televisió basca. Ha conduït programes diaris com 'Euskadi Directo', 'Està Pasando' o 'ETB Hoy'.

A més, també va tenir l'oportunitat de rellevar Mamen Mendizábal a 'Más vale tarde' (LaSexta), competència màxima de 'Sálvame' a la franja de tarda.