El nou fixatge de 'Sálvame' que fa perillar la feina de la resta de col·laboradors

El nou fixatge promet tardes de glòria per al programa estrella de Telecinco

Els membres de 'Sálvame' durant una roda de premsa
'Sálvame' juga constantment amb la rotació de col·laboradors | GTRES

Son variïs els concursants de realitys que després del seu pas per aquests formats aconsegueixen provar sort com a col·laboradors de programes de televisió, però pocs acaben consolidant el seu lloc i mantenint-se en el pas del temps dins de les plantilles dels programes.

El nou col·laborador de 'Sálvame' no té el benefici del dubte perquè ja ha estat treballant com a col·laborador, sent un dels millors pagats i que a més, compta amb el reconeixement de molts dels directius de televisió. Antonio David Flores apareixia en les altures del programa, on anunciava la seva incorporació al programa de les tardes de Telecinco. La seva primera tarda no ha estat fàcil perquè ha hagut de donar resposta a moltes de les disputes que té obertes a conseqüència del seu pas per 'Gran Hermano VIP''.

Uns companys molt preocupats

Quan Carlota Corredera anunciava fa uns dies la possibilitat que Antonio David s'incorporés al programa, saltaven totes les alarmes pel que podria ser la ressituació de les cadires dels tertulians. Aquest fixatge podria implicar que alguns dels tertulians perdessin dies de feina i que fins i tot, alguns deixés de participar en el programa. De moment el programa no ha parlat d'aquesta opció i el mateix Flores ha dit que no ve amb la intenció de treure-li la feina a ningú.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari