EN DIRECTE

⚠ Alerta màxima a Catalunya pel fort temporal de vent

El nou integrant de Los Lobos de 'Boom' és un exconcursant de 'Saber y Ganar'

Alberto Sanfrutos substituirà José Pinto, que va deixar el programa el 18 de desembre per motius personals
Alberto Sanfrutos és el nou integrant de l'equip de Los Lobos | Antena 3

 

Los Lobos, el mític grup de concursants del programa d'Antena 3 'Boom', tenen un nou integrant. Després que José Pinto abandonés el concurs per motius personals el 18 de desembre, Alberto Sanfrutos s'ha unit al grup i ja té experiència en altres concursos televisius, perquè va participar a 'Saber y Ganar', de La 2 de TVE.

 

Segons ha avançat 'La Coctelera', Alberto Sanfrutos  és d'Úbeda (Jaén) i és un professor jubilat. Assegura que li agrada molt aprendre coses noves cada dia i que, malgrat estar jubilat, encara es considera professor. Igual que la resta d'integrants del grup, Valentín, Manu i Erundino, Sanfrutos també es va presentar a 'Saber y Ganar' i va triomfar.

 

 

Un gran concursant de ‘Saber y Ganar’

Alberto Sanfrutos va sortir per primera vegada al programa presentat per Jordi Hurtado, un programa que es va estrenar el 1997 i que ja fa més de 21 anys que s'emet ininterrompudament, motiu pel qual s'ha convertit en el més veterà de la televisió espanyola. Sanfrutos hi va participar durant 75 programes i va arribar a aconseguir més de 54.000 euros. Després d'això, va tornar al concurs com un dels concursants més destacats en la celebració del seu 18è aniversari.

 

Més notícies relacionades: «Guerra entre TVE i Antena 3 per la música als informatius»

Els rècords de ‘Boom’ i Los Lobos

El programa ja acumula diversos rècords televisius. D'una banda, el juny del 2016 va lliurar el premi més alt d'Espanya: 2.300.000 milions d'euros. Els guanyadors van ser els Rockcampers, un grup de quatre amics de Sòria i Valladolid que feia tres mesos que eren al programa.

 

Ja fa més de 350 programes que Los Lobos concursen a 'Boom' | Antena 3

 

D'altra banda, Los Lobos ja fa més de 350 programes que concursen i gràcies a aquesta xifra tan alta han aconseguit entrar al llibre Guiness dels rècords com els concursants amb més permanència en un programa de televisió. Durant la seva participació a 'Boom' han aconseguit un total d'1.895.000 euros. Si d'ara endavant aconsegueixen el premi actual, que se situa entorn dels 3.475.000 euros, s'emportarien un total de 5.3000.000 euros i superarien així l'anterior rècord dels Rockcampers.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

De ‘Saber y Ganar’ a ‘Pasapalabra’, fins a 'Boom'

José Pinto va néixer a Salamanca i es dedica a la ramaderia. Abans de concursar al programa 'Boom', ja havia estat a 'Pasapalabra', a Telecinco, encara que no va tenir tanta sort com al programa d'Antena 3. A més, igual que la resta de membres de Los Lobos, també va concursar a 'Saber y Ganar' durant un centenar de programes i es va convertir en un dels participants més premiats de la mítica emissió televisiva.

José Pinto també va concursar a 'Pasapalabra' i a 'Saber y Ganar' | La 2