El nou integrant de Los Lobos de 'Boom' és un exconcursant de 'Saber y Ganar'

Alberto Sanfrutos substituirà José Pinto, que va deixar el programa el 18 de desembre per motius personals

El equipo de Los Lobos con el nuevo integrante, Alberto Sanfrutos, a la derecha de la imagen
Alberto Sanfrutos és el nou integrant de l'equip de Los Lobos | Antena 3

Los Lobos, el mític grup de concursants del programa d'Antena 3 'Boom', tenen un nou integrant. Després que José Pinto abandonés el concurs per motius personals el 18 de desembre, Alberto Sanfrutos s'ha unit al grup i ja té experiència en altres concursos televisius, perquè va participar a 'Saber y Ganar', de La 2 de TVE.

Segons ha avançat 'La Coctelera', Alberto Sanfrutos  és d'Úbeda (Jaén) i és un professor jubilat. Assegura que li agrada molt aprendre coses noves cada dia i que, malgrat estar jubilat, encara es considera professor. Igual que la resta d'integrants del grup, Valentín, Manu i Erundino, Sanfrutos també es va presentar a 'Saber y Ganar' i va triomfar.

Un gran concursant de ‘Saber y Ganar’

Alberto Sanfrutos va sortir per primera vegada al programa presentat per Jordi Hurtado, un programa que es va estrenar el 1997 i que ja fa més de 21 anys que s'emet ininterrompudament, motiu pel qual s'ha convertit en el més veterà de la televisió espanyola. Sanfrutos hi va participar durant 75 programes i va arribar a aconseguir més de 54.000 euros. Després d'això, va tornar al concurs com un dels concursants més destacats en la celebració del seu 18è aniversari.

Més notícies relacionades: «Guerra entre TVE i Antena 3 per la música als informatius»

Els rècords de ‘Boom’ i Los Lobos

El programa ja acumula diversos rècords televisius. D'una banda, el juny del 2016 va lliurar el premi més alt d'Espanya: 2.300.000 milions d'euros. Els guanyadors van ser els Rockcampers, un grup de quatre amics de Sòria i Valladolid que feia tres mesos que eren al programa.

Los Lobos durante uno de los 350 programas que llevan de 'Boom'.
Ja fa més de 350 programes que Los Lobos concursen a 'Boom' | Antena 3

D'altra banda, Los Lobos ja fa més de 350 programes que concursen i gràcies a aquesta xifra tan alta han aconseguit entrar al llibre Guiness dels rècords com els concursants amb més permanència en un programa de televisió. Durant la seva participació a 'Boom' han aconseguit un total d'1.895.000 euros. Si d'ara endavant aconsegueixen el premi actual, que se situa entorn dels 3.475.000 euros, s'emportarien un total de 5.3000.000 euros i superarien així l'anterior rècord dels Rockcampers.

De ‘Saber y Ganar’ a ‘Pasapalabra’, fins a 'Boom'

José Pinto va néixer a Salamanca i es dedica a la ramaderia. Abans de concursar al programa 'Boom', ja havia estat a 'Pasapalabra', a Telecinco, encara que no va tenir tanta sort com al programa d'Antena 3. A més, igual que la resta de membres de Los Lobos, també va concursar a 'Saber y Ganar' durant un centenar de programes i es va convertir en un dels participants més premiats de la mítica emissió televisiva.

José Pinto en su regreso a 'Saber y Ganar'.

José Pinto també va concursar a 'Pasapalabra' i a 'Saber y Ganar' | La 2

Comentaris

envia el comentari